Momente grele la șase luni după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat iar: “Nu am reușit de atâta plâns”

Momente grele la șase luni după moartea lui  Petrică Mîțu Stoian. Ce s-a întâmplat iar: “Nu am reușit de atâta plâns”
| Foto: impact.ro

La 6 luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Constantin Enceanu i-a dedicat o melodie fostului său prieten.

”Petre al nostru nu mai cântă”, melodia pe care cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu i-a dedicat-o regretatului său coleg, Petrică Mîțu Stoian, a strâns aproape un milion de vizualizări pe Youtube. La șase luni de la moartea bunului său prieten, Constantin Enceanu mărturisește că îl podidesc lacrimile când interpretează piesa.

Constantin Enceanu, în vârstă de 58 de ani, trece prin momente grele la șase luni de la moartea bunului său prieten, Petrică Mîțu Stoian. În urmă cu două săptămâni a lansat piesa ”Petre al nostru nu mai cântă”, care s-a bucurat de numeroase aprecieri în rândul publicului. Oamenii au început să îi ceară melodia lui Petrică și la evenimentele private, chiar dacă este vorba despre un botez sau o nuntă.

La început, Constantin Enceanu spune că abia reușea să interpreteze două strofe, pentru că izbucnea în plâns.

”Melodia are până acum 880 000 de vizualizări, aproape un milion. Reacțiile sunt foarte bune la piesa aceasta în memoria lui Petrică. Au început evenimentele. Chiar dacă este nuntă sau botez, lumea a început să-mi ceară melodia aceasta, să le-o cânt! 

La început nu am reușit să o cânt cap-coadă, de atâta plâns. Am cântat-o la două spectacole și nu am putut să duc mai departe melodia. Am interpretat doar două strofe. Mă podideau lacrimile. Cânta doar orchestra… În ochii mei se derulau imaginile cu el, când cântam și ce frumos era! Iar lumea ne aplauda pe amândoi”, a declarat, pentru FANATIK, Constantin Enceanu.

”La spectacole am fost, după aceea, ceva mai detașat. Și am reușit. Am înghițit în sec. Iar lumea este atât de liniștită… Face o liniște apăsătoare atunci când o cânt. M-au ascultat să termin piesa și s-a pornit un ropot de aplauze. Iar eu le spun oamenilor că aplauzele sunt și pentru prietenul nostru, Petrică. Și atunci oamenii aplaudau și mai tare”, a mai mărturisit Enceanu.

Etichete
Comenteaza