Momente de panică pentru Mirela Vaida în vacanță. Ce s-a întâmplat cu copiii ei

Momente de panică pentru Mirela Vaida în vacanță. Ce s-a întâmplat cu copiii ei
| Foto: fanatik.ro

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct este plecată în Turcia, alături de soțul ei și de cei trei copii.

Prezentatoarea de la Antena 1 își iubește foarte mult copiii și ar face orice pentru ei. Din acest motiv, vedeta își face griji de fiecare dată, chiar și în vacanță. Iată prin ce a trecut frumoasa blondină.

Mirela Vaida a avut parte de momente de panică în vacanță. Aflată în Turcia, alături de soț și copii, vedeta de la Antena 1 nu încetează să-și facă griji pentru cei mici.

Prezentatoarea de la Acces Direct și-a făcut griji pentru siguranța copiilor ei. Chiar dacă ar trebui să se relaxeze, blondina nu i-a scăpat din ochi pe micuți.

Mirela Vaida și soțul ei i-au dus pe copii într-un parc de distracții acvatic, spre bucuria lor. Chiar dacă este fericită că micuții se distrează în toboganele din parc, nu încetează să se îngrijoreze cu privire la siguranța lor.

Aceasta și-a filmat copiii în timp ce se dădeau pe un din parcul acvatic, iar tatăl lor îi aștepta în bazin. În plus, cei mici aveau echipament adaptat înotului.

Cu toate acestea, Mirela Vaida a avut emoții pentru ei, din moment ce apar era destul de adâncă. Din fericire, tatăl lor i-a prins în momentul în care au ajuns în bazin.

„Vai de capul meu! Numai mamă să nu fii în momente din astea. Privesc cu îngrijorare și atenție. Am trei copii mici în piscina asta nebună”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul filmărilor cu copiii la tobogan.

Chiar și din vacanță, Mirela Vaida îi ține la curent pe urmăritorii ei și le împărtășește diverse lucruri pe InstaStory. Vedeta pune și poze cu ea și familia ei, spre bucuria internauților, dornici să o revadă pe micile ecrane.

Fiul prezentatoarei, Vlad, a împlinit zilele trecute cinci ani, întreaga familie fiind pusă pe sărbătoare. Fanii i-au transmis micuțului numai gânduri bune cu această ocazie.

Mirela Vaida se bucură se vacanță, dar există și momente mai puțin plăcute. Recent, blondina s-a plâns că micuții refuză să mănânce legume și preferă pastele și cartofii prăjiți, scrie spynews.ro, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza