Mirela Vaida vorbeşte despre calvarul prin care a trecut, după ce a fost atacată în direct: „Am avut securitate non stop”

Mirela Vaida vorbeşte despre calvarul prin care a trecut, după ce a fost atacată în direct: „Am avut securitate non stop”
| Foto: ciao.ro

Mirela Vaida a trecut prin clipe de groază după ce o femeie a atacat-o chiar în timpul emisiunii pe care o prezenta la Antena 1.

Invitată în cadrul poscastului moderat de Teo Trandafir, Mirela Vaida și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri despre una dintre cele mai grele perioade din viaţa sa.

Au trecut mai bine de doi ani de când Antoanela Grigoraș, o femeie care suferă de probleme psihice a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida. Deşi a scăpat teafără, pentru vedetă au urmat câteva luni groaznice.

Prezentatoarea povesteşte că timp de două săptămâni a circulat doar cu pază de corp. Aceștia o însoțeau la fiecare pas și nu o scăpau din ochi nici măcar o secundă. Mai mult, artista recunoaşte că i-a luat mult timp să îşi revină după ceea ce a trăit.

„Să știi că eu două săptămâni după acel eveniment am avut securitate și pază de corp non-stop. Cine mă vedea credea că sunt Madonna. Nu, nu eram Madonna, eram un suflet hăituit, așa mă simțeam. Aveam mașină de securitate și înainte și după mine, în spatele meu. Eu mergeam în mijloc și așa mă duceau până acasă, La Snagov, 30 de km. Veneau și mă așteptau la plecarea spre serviciu.

Le dădeam ora și vedeam când veneau mașinile alea pe străduța mea de țară, unde stau eu pe o uliță și luau prundișul ăla între roți și aveam două mașini stânga-dreapta care îmi flancau porțile. Crede-mă, poate pentru vecinii mei era așa o chestie >, dar pentru mine era o chestie extrem de grea!”, a mărturisit Mirela Vaida în cadrul poscastului „Gând la Gând cu Teo”, moderat de Teo Trandafir.

Mirela Vaida a povestit despre un moment foarte trist pentru ea. Interpreta de muzică populară a oferit detalii, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, despre momentul în care a pierdut o sarcină.

„Eu am avut o sarcină extrauterină, dar a fost eliminată printr-o hemoragie foarte puternică. Eu am mai povestit asta. În timp ce cântam, probabil că și din cauza stresului, a oboselii și a zbuciumului și am cântat o noapte întreagă”, spune ea.

Mirela Vaida a mai povestit că sarcina a fost eliminat printr-o hemoragie puternică. Hemoragia a avut loc într-o singură noapte.

Vedeta a mai povestit în cadrul emisiunii că stresul și oboseala și-au spus cuvântul. Ea a mai precizat că atunci când a avut loc tristul eveniment, a cântat toată noaptea.

„Deci s-a eliminat natural pentru că altfel trebuia să ajung ca și tine. Nici nu știam că eram însărcinată, mi-a ieșit după aceea în analizele de sânge, altfel ca și tine, aș fi aflat că sunt însărcinată și m-aș fi dus la ecografie. Aș fi aflat că este extrauterină și ar fi trebuit să intru în operație”, spunea ea, potrivit ciao.ro.

Comenteaza