Mirela Vaida nu doarme în același pat cu soțul ei. Se strică relația lor?!: ”UITE ASTA SE ÎNTÂMPLĂ”

Mirela Vaida nu doarme în același pat cu soțul ei. Se strică relația lor?!: ”UITE ASTA SE ÎNTÂMPLĂ”

Mirela Vaida este căsătorită din anul 2009 cu Alexandru Vaida și formează un cuplu de mai bine de 13 ani.

Aceștia nu mai dorm împreună. Prezentatoarea de televiziune a spus ce se întâmplă, de fapt, la ea în casă.

Invitată în cadrul unui podcast, Mirela Vaida a povestit detalii intime din viața ei de familie. Prezentatoarea TV a precizat că în ultima perioadă nu mai doarme cu soțul ei în pat. Iată care a fost explicația vedetei.

Vedeta TV a povestit în timpul interviului că ea își adoarme copiii în fiecare seară și mereu adoarme lângă ei, din cauza oboselii. Se mai trezește abia la ora 6 dimineața și atunci realizează că și-a lăsat soțul să doarmă singur.

”Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața.

Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?».

Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida, în cadrul podcastului realizat de interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira.

Mirela și Alexandru au împreună trei copii, însă prezentatoarea emisiunii Acces Direct susține că și-ar mai dori să aducă pe lume încă doi, preferabil să fie gemeni, deoarece va fi mult mai simplu pentru ea.

”Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a mai declarat Mirela Vaida, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza