Mihaela Rădulescu, puternic afectată de război! Vedeta se simte în pericol: „Azi mi-ar fi zâmbit cu ochii...

Mihaela Rădulescu, puternic afectată de război! Vedeta se simte în pericol: „Azi mi-ar fi zâmbit cu ochii...
| Foto: wowbiz.ro

Mihaela Rădulescu este afectată de situație din Ucraina și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ajuta această cauză. 

Conflictul armat de pe teritoriul Ucrainei i-a făcut pe oameni să fie mai uniți ca niciodată în fața suferinței celor mai puțin norocoși care au fost nevoiți să fugă din calea războiului. Evenimentele de peste graniță i-au determinat pe români să pună mână de la mână și să-i sprijine cu tot ceea ce este necesar pe cei care au trecut granița în România. 

Mihaela Rădulescu se numără și ea printre vedetele care empatizează cu durerea refugiaților și, printr-un mesaj scris pe rețelele de socializare, vedeta îi îndeamnă pe toți românii să fie solidari în continuare și să nu fie indiferenți nicio secundă în fața unei asemenea tragedii. 

„Avem toți cu ce și un de ce să ajutam, personal sau doar pentru că suntem oameni'', a notat fosta prezentatoarea tv.

Pe lângă îndemnul pe care l-a oferit fanilor ei pe rețelele de socializare de a fi empatici și de a ajuta necondiționat, Mihaela Rădulescu le-a mai povestit și ce legătură are ea cu Kievul. Bunicul ei s-a născut în Kiev, însă a părăsit statul ucrainean în numele dragostei, mutându-se în România. 

„Bunic născut la Kiev, mutat din dragoste, dupa război, în România. Azi mi-ar fi zâmbit cu ochii lui albaștri”, a adăugat aceasta.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de aproximativ 6 ani, însă nu au ajuns nici până acum în fața altarului.

Cei doi se iubesc foarte mult, însă au decis să fie foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală pentru că, oricum ar fi, gurile rele mereu au ceva de comentat la adresa relației lor. 

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit.

Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună.

Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva", a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza