Mesaj neașteptat a lui Andrei Dascălu după ce Zanni a câștigat marele premiu: „Eram conştient că nu prea sunt şanse”

Mesaj neașteptat a lui Andrei Dascălu după ce Zanni a câștigat marele premiu: „Eram conştient că nu prea sunt şanse”
| Foto: kfetele.ro

Andrei Dascălu, unul dintre finaliștii concursului Survivor România, a făcut declarații șocante după ce s-a aflat cine este marele câștigător.

Andrei Dascălu este concurentul care s-a calificat primul în Marea Finală Survivor România, după ce a câștigat ultimul joc al acestei ediții, luptând  împotriva lui Zannidache. Telespectatorii au decis însă că rivalul său de pe traseu este cel care merită să căștige trofeul competiției.

Imediat după desemnarea marelui câștigător, Andrei Dascălu a fost intervievat de Cornelia Ionescu, corespondentul special din Republica Dominicană. Războinicul a făcut declarații neșteptate la cald despre experiența uluitoare care i-a schimbat viața.

Finalistul Survivor România 2021 susține că Zanni a meritat acest trofeu ca urmare a tuturor experiențelor dificile prin care a trecut Faimosul pe tot parcursul show-ului de supraviețuire. Andrei a mai adăugat faptul că nu s-a așteptat nicio secundă să câștige în fața lui Zannidache, întrucât el este un om simplu și nu are la fel de mulți fani ca o „vedetă”.

„ Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și care și-au dorit ca eu să ajung până aici. Din păcate, nu am putut câștiga, dar sunt cu sufletul împăcat. Tot ce am susținut de la începutul competiției, am și demonstrat, sunt sportiv. Sunt mândru de mine, nu sunt supărat, nu am visat la finala, asta este wow pentru mine, că am ajuns până aici. Am visat maxim până la individuale, nu am visat niciodată finala.

Zanni merita câștigul, a trecut prin multe în competiția asta, îl apreciez foarte mult și îi doresc numai bine de acum încolo. Sunt mândru de mine, mândru că mi-am făcut familia fericită și că lumea de acasă m-a susținut.

De exemplu, la meciurile de box am 100% încredere, dar când vine vorba sa am încredere în situații cum au fost cele de acum, nu am încredere în mine. O mica supărare este, am fost la un pas sa câștig finala, dar și la meciurile de box când am mai avut câte o pierdere, am învățat din ea, din greseli. Și mai este încă ceva la care m-am tot gândit și mă așteptam să nu fiu eu castigator in aceasta seara.

 
Un om normal, un om simplu, nu cred că are șanse să câștige în fața unei vedete. Zanni e cunoscut de foarte multă lume. Eram conștient că nu prea sunt șanse, dar am sperat până în ultimul moment”, ne-a mărturisit Andrei, potrivit kfetele.ro

Comenteaza