Mărturisiri șocante despre boala Addei. Vedeta a vorbit despre starea ei de sănătate: “Nu simțeam apa”

Mărturisiri șocante despre boala Addei. Vedeta a vorbit despre starea ei de sănătate: “Nu simțeam apa”

Adda a aflat în urmă cu doar câteva luni că suferă de Bolerioză, după ce un an și jumătate de diagnostice greșite. 

Adda a trecut prin clipe de groază încercând să afle ce problemă de sănătate are. Artista este o persoană foarte optimistă, însă simțea că ceva este în neregulă cu sănătatea ei. Așa că, a umblat din spital în spital pentru a afla care este problema, însă mulți medici i-au spus că nu are nici un fel de problemă de sănătate și că totul este în capul ei. Nu s-a dat bătută și într-un final a găsit un medic care i-a descoperit boala și a început să urmeze un tratament adecvat. Ei bine, Adda a povestit prin ce a fost nevoită să treacă și care au fost simptomele ei.

Adda, mărturisiri emoționante

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Adda a dat detalii cutremurătoare despre lupta cu boala. Artista povestește cum nu simțea apa pe piele din cauza amorțelii și cum medicii o trimiteau la psiholog pe motiv că totul este în imaginația ei.

‘’Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!’’, a declarat Adda, potrivit spynews.ro.

 
 
 
 
 

Comenteaza