Maria Constantin, se pregătește pentru a treia nuntă? Când o să aibă loc marele eveniment

Maria Constantin, se pregătește pentru a treia nuntă? Când o să aibă loc marele eveniment
| Foto: fanatik.ro

Maria Constantin trăiește de ceva timp, o poveste de dragoste frumoasă alătur de iubitul ei. Întrebată fiind de mai multe ori de nuntă, interpreta de muzică populară a vorbit despre marele eveniment.

Frumoasa blondină este în culmea fericirii de când iubește din nou. Vedeta strălucește din toate punctele de vedere, mărturisind că a discutat cu partenerul ei de viață despre ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă, pentru că se va întâmpla asta.

Cel mai probabil ceremonia se va desfășura anul viitor, având în vedere că abia au fost reluate evenimentele de acest fel. Așadar, nunta este sigură, mai trebuie aleasă numai o dată liberă, artista de muzică populară trebuind să caute și restaurant în acest sens.

Un alt motiv pentru care nunta nu va avea loc anul acesta este strict legat de proiectele pe care le are Maria Constantin. Frumoasa solistă are câteva contracte pe care trebuie să le onoreze, așadar nu grăbește lucrurile prea tare.

„Normal că facem planuri de nuntă, dar nu ne grăbim că numai ce s-a dat drumul la eveniment. Cu siguranță, anul acesta nu avem timp și nu avem cum să ne organizăm.

Plus că am contracte de respectat, așa că nu aș aveam cum și mai ales acum când oamenii sunt pe repede înainte.

Găsirea restaurantului, să fie disponibil și muzica și atunci ne-am cam dat puțin peste cap. Cu siguranță la anul vom găsi o dată care să fie liberă

Dacă nu, nu e problemă… luni, marți, miercuri, joi, vineri, e în regulă”, a declarat Maria Constantin despre nunta cu Robert Stoica, în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza