Foto Manelistul Dani Mocanu s-a pozat cu un pui de căprioară și provoacă autoritățile: „Moş Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu... că Poliţia nu poate!”

Manelistul Dani Mocanu s-a pozat cu un pui de căprioară și provoacă autoritățile: „Moş Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu... că Poliţia nu poate!”

Dani Mocanu este vizat de un dosar penal pentru că a filmat un videoclip în care apare alături de un leu. Acum, el alege să sfideze autorităţile şi a postat pe contul său de facebook o fotografie cu el şi un pui de căprioară.

Dani Mocanu a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de un pui de căprioară. În descrierea pozei, manelistul alege să fie ironic la adresa autorităţilor şi face o aluzie la dosarul său penal, în care este cercetat: „Moş Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu... că Poliţia nu poate!”

Poliţiştii argeşeni au anunţat, în urmă cu o lună, deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoştinţă următoarele: Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deţinere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti”, a transmis IPJ Argeş.

Comenteaza