Mădălin Ionescu divorțează de Cristina Șișcanu? Femeia a spus adevărul: ”Nu știu de ce ar trebui să mă justific”

Mădălin Ionescu divorțează de Cristina Șișcanu? Femeia a spus adevărul: ”Nu știu de ce ar trebui să mă justific”

De ceva timp a apărut zvonul că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu ar mai forma un cuplu și că ar urma să divorțeze în viitorul apropiat.

Așadar, s-a tot speculat că lucrurile au cam început să scârțâie în mariajul lor, așa că Cristina Șișcanu a răbufnit și a spus adevărul pe rețelele de socializare.

Acum câteva zile, Cristina Șișcanu făcea o postare pe Instagram în care povestea cât de importantă este dragostea de sine. Ei bine, în secțiunea de comentarii, o admiratoare a întrebat-o dacă divorțează sau nu de soțul ei, așa cum se tot speculează.

Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și i-a răspuns admiratoarei respective. A întrebat-o unde a văzut declarațiile soțului ei cu privire la divorț și apoi a povestit tot ce s-a întâmplat, de fapt, pe InstaStory. Vedeta a vrut să pună capăt speculațiilor și a lămurit situația.

Vedeta Antena Stars a mărturisit că nu are motiv să se justifice în fața nimănui la acest capitol, însă s-a declarat deranjată de toate zvonurile care au apărut în ultima perioadă. Cristina Șișcanu a dezvăluit că toți apropiații o întreabă despre divorț.

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu a povestit că primește zilnic zeci de mesaje, deoarece internauții sunt curioși și o tot întreabă ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia lor.

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam. Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…”, a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a declarat că se înțelege de minune cu Mădălin Ionescu și că nici măcar nu a fost vorba despre un divorț. Mai mult decât atât, vedeta Antena Stars a mărturisit că nu o deranjează astfel de speculații, din moment ce nu este adevărat.

”Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc”, a adăugat Cristina Șișcanu.

Vedeta i-a asigurat pe fani că ea și Mădălin Ionescu sunt în relații extrem de bune și că nu se pune problema divorțului. Cristina Șișcanu a mai spus că a cercetat această ”problemă” și că a descoperit că zvonurile au apărut după o știre din presă.

Cristina Șișcanu a mai mărturisit că niciodată nu a venit vorba despre o posibilă separare în căsnicia ei cu Mădălin Ionescu și că formează în continuare o familie cât se poate de fericită, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza