Lovitură de teatru! Anamaria Prodan și Reghecampf nu mai divorțează? Vedeta a spus tot adevărul: „L-am iertat”

Lovitură de teatru! Anamaria Prodan și Reghecampf nu mai divorțează? Vedeta a spus tot adevărul: „L-am iertat”
| Foto: fanatik.ro

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri șocante despre presupusul divorț de Laurențiu Regehcampf.

Antrenorul a declarat acum câteva săptămâni că a depus actele pentru separarea legală, acum ea îl contrazice și afirmă că nu e așa, că ea nu știe nimic de divorț.

Anamaria Prodan confirmă faptul că Laurențiu Reghecampf nu a depus încă niciun act de divorț, deși el așa declarase la începutul lunii octombrie. „Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?’, a declarat impresara pentru Fanatik.

În plus, ea spune că are o relație mai bună cu soțul acum, că vorbesc des, dar despre copilul pe care îl au împreună. „Noi vorbim, acum, vorbim despre problemele copilului, niciodată de așa ceva. Eu nu am primit niciun act de divorț, nimic. Nici el nu îmi spune de așa ceva, noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…’, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa mai sus menționată.

Anamaria Prodan recunoaște că este dezamăgită de soțul ei și nu se aștepta niciodată la asemenea lovitură din partea lui. „Știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. (…) În mine este o luptă cumplită, mintea mea refuză să se uite către bărbatul Laurențiu Reghecampf de astăzi pentru că eu, în mintea mea, am avut un Laurențiu Reghecampf ca bărbat incredibil, un familist perfect, un tată perfect, un Soare!’, spunea, de curând, Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf și posibilitatea ca ei să se împace.

Ce spunea Laurențiu Reghecampf despre divorțul de Anamaria Prodan

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni.’, a spus antrenorul.

„Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!’, a mai declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza