Loredana Chivu, prinsă cu minciuna. Cine i-a cumpărat mașina de 380.000 de euro, de fapt

Loredana Chivu, prinsă cu minciuna. Cine i-a cumpărat mașina de 380.000 de euro, de fapt

Loredana Chivu se laudă cu bolidul său de 380.000 de euro, pe care spune că ea l-a cumărat. Însă adevărul a ieeșit la iveală. 

 Doar că apropiații blondinei mai șușotesc că, de fapt, acel Lamborghini Urus pe care Lori îl strunește cu mândrie ar fi luat în leasing pe o firmă al cărei patron este, lesne de înțeles, putred de bogat. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Loredana Chivu rupe rețelele de socializare cu formele sale apetisante, dar, mai nou, și cu caii-putere, care sunt la fel de apreciați de internauți. Ultima lovitură dată de focoasa blondină este cu un superb Lamborghini Urus! Cu un preț amețitor, 380.000 de euro, bani pe care Loredana i-ar fi scos din buzunarele ei pentru a-l achiziționa.

Așa zice! “Mașina mi-am cumpărat-o singură, mi-am făcut-o cadou! Este ultimul model de Lamborghini, 11 ianuarie 2021, când mi-am cumpărat-o chiar atunci era scoasă pe piață. Am dat pe ea 380.000 de euro. Îmi plac foarte mult mașinile, îmi oferă confort, și asta este numai bună. După ce am mai prins experiență la condus, am început să investesc în mașini. Îmi plac foarte mult, sunt pasiunea mea”, a declarat Loredana Chivu pentru Playtech.ro.

Nicidecum vreun cadou de la cineva! Pur și simplu, a strâns bănuț cu bănuț din reclamele pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, dar și din reprezentațiile ca dansatoare. Adevărul ar fi, însă, altul. CANCAN.RO a aflat că bolidul, cu inițiale pe număr care reprezintă numele ei, KIV, ar fi înmatriculat în acte pe o firmă din Arad, a cărei cifră de afaceri în 2019 ar fi fost de 12.232,338 de lei.

”Există cineva care este mai special, dar nu pot să zic că suntem într-o relație serioasă. Momentan, încă tatonăm terenul. În momentul în care o să am un logodnic sau un soț, îl iau de mână și îl aduc aici, în emisiune. Nu este însurat. Da, este bărbatul din Arad, dar nu este însurat. Primesc flori de la mai mulți bărbați.

 

Comenteaza