Loredana Chivu, grav bolnavă. Vedeta suferă de o boală rară: ”Sănătatea nu am putut să o cumpăr”

Loredana Chivu, grav bolnavă. Vedeta suferă de o boală rară: ”Sănătatea nu am putut să o cumpăr”

Loredana Chivu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate care o împiedică să slăbească.

Operațiile estetice i-au dat mari bătăi de cap blondei care, într-o perioadă, devenise dependentă de ele! Problemele au început să apară odată cu prima pereche de silicoane, care a trebuit schimbată, din cauza unor complicații.

A urmat apoi mărirea posteriorului, cea care a și dus-o le Loredana Chivu la bisturiu de mai multe ori. Până acum, când și-a jurat că nu se va mai opera!

Mai nou, blonda susține că se confruntă cu o maladie ce nu îi permite să dea jos kilogramele în plus, ba din contră. Morala este că, oricâți bani ai avea, fie că sunt ai tăi sau nu, există și lucruri de necumpărat.

„Fericirea pentru mine înseamnă liniște, să îmi văd familia sănătoasă, să pot să mă bucur de o plimbare în parc, sau de orice lucru mărunt!

Asta este fericirea adevărată, pentru că celelalte le putem cumpăra sau nu. Sănătatea nu am putut să o cumpăr cu bani, pentru că am avut o perioadă grea în viața mea, în care, oricâți bani aș fi avut și orice aș fi făcut, nu se putea face nimic la momentul respectiv!”, a declarat Loredana Chivu.

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. A repetat procedura și în aprilie 2021, doar că a fost un eșec total, în principal din cauza faptului că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru „siliconare”.

Ulterior, fesele blondinei s-au “topit”, pur și simplu, iar între părțile implicate a început un proces dur, ex-asistenta TV cerând daune de 300.000 de euro.

În tot acest timp, Loredana Chivu încearcă, pe cât posibil, să-și continue viața și să-și “recupereze” posteriorul, potrivit ciao.ro.

Comenteaza