Ce BOLID conduce Irinel Columbeanu acum, după ce și-a pierdut averea: „Nu are importanță”

Ce BOLID conduce Irinel Columbeanu acum, după ce și-a pierdut averea: „Nu are importanță”
| Foto: fanatik.ro

Irinel Columbeanu a fost un pasionat al mașinilor de lux. Însă, de când a pierdut întreaga avere a ajuns să conducă autovehicule la mâna a doua.
 

Omul de afaceri a fost surprins în urmă cu ceva vreme la volanul unui autoturism destul de vechi, un Opel, în prezent având tot o mașină „bătrână”, dar în continuare de actualitate.

Vedeta circulă pe străzile din Capitală cu un vehicul fabricat în anul 1993. Este vorba de un Mercedes 320E, o mașină care are un motor ce dezvoltă 220 CP, consumă 11 litri la 100 km și are 5 viteze.

În plus, autovehiculul deținut de Irinel Columbeanu poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 8,3 secunde, prețul de achiziție fiind unul destul de mare pentru iubitorii acestui model.

Potrivit site-urilor de profil, un Mercedes 320E pleacă de la suma de 1.500 de euro și poate urca până aproape de 10.000 de euro, în funcție de gradul de uzură.

Cu toate acestea Irinel Columbeanu nu se plânge de vechimea autoturismului, deși în trecut reușea să întoarcă toate privirile când era la volanul Rolly Royce-ului cumpărat cu 500.000 de euro.

Printre mașinile de lux de care s-a bucurat fostul milionar în euro se numără și Bentley, însă spune că în momentul de față nu mai pune atât de mare accent pe autoturisme.

„Eu, acum, am venit cu o mașină… colegul dumneavoastră a văzut-o… Nu mai dau importanță. Acum am un Mercedes 320E din anii ’90”, a spus Irinel Columbeanu în podcastul lui Ștefan Mandachi.

În cadrul discuției pe care au avut-o cei doi, fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că nu ar mai scoate sume uriașe din buzunar pentru a-și achiziționa mașini de lux.

Nu mi-aș mai lua Rolls Royce. Adică nu mi-aș lua o mașină nici atât de scumpă, nici pe benzină… Dar totuși, e frumoasă!… 

Apăruseră unele electrice, cred că ăsta e viitorul, dar totuși farmecul dat de motoarele cu benzină când le auzi sub tine, nu știu dacă o să se ducă vreodată.

Am dat 500.000 de euro pe acel Rolls Royce. L-am vândut cam cu 100.000. Lângă banii respectivi am mai pus ceva și l-am luat pe al doilea, cu 25 cm mai lung.

Nu era ceva normal pentru un om de afaceri ca mine, mai ales că atunci când am luat-o eu, abia apăruse, nici nu era cunoscută. Eram în paralel, și pe Bentley și pe Mercedes, parcă…

Au fost multe mașini, sper să mai fie… Nu are importanță”, a mai spus Irinel Columbeanu, în cadrul aceluiași podcast, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza