Liviu Vârciu, prins în flagrant! Prezentatorul a ”mituit” un taximetrist și a plecat acasă cu o femeie...

Liviu Vârciu, prins în flagrant! Prezentatorul a ”mituit” un taximetrist și a plecat acasă cu o femeie...

Liviu Vârciu a avut nevoie de câteva momente de relaxare, motiv pentru care a ieșit în cluburile de noapte.

Astfel că alături de Anda Călin, dar și de o brigadă „calificată” de amici, a ajuns la NUBA, cel mai select local din zona de nord a Capitalei.

Înăuntru a fost, cu adevărat, show. Pe ringul de dans, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au îmbrățișat, s-au sărutat și și-au șoptit vorbe dulci. Când a vrut o pauză, artistul s-a retras la bar, unde s-a întreținut cu unul dintre prieteni. La un moment dat, „brigada” a simțit nevoia să schimbe decorul. Zis și făcut!

Au ieșit cu toții din local și au țintit un taxi. Aici și-a intrat în rol Liviu Vârciu. Au urmat negocieri dure cu șoferul, artistul reușind, în cele din urmă, să-l convingă să urce cinci în mașină, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

În caz că vâ gândiți că „brigada” s-a retras la „depou”, nu o mai faceți. Nici vorbă de așa ceva!

Potrivit unor surse, au dat NUBA pentru un after-party de cinci stele în zona Floreasca, unde Liviu Vârciu, Anda Călin și compania au avut parte de o distracție de cinci stele.

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară pe 25 septembrie 2017. Artistul și Anda Călin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria. Actorul mai are o fiică, pe Carmina, care s-a născut în urma relației pe care a avut-o cu Ami Teiceanu, potrivit cancan.ro.

Comenteaza