Lidia Fecioru, despre ceaiul miraculos care te ajută la fertilitate: „Este bun atât pentru femei dar și pentru bărbați”

Lidia Fecioru, despre ceaiul miraculos care te ajută la fertilitate: „Este bun atât pentru femei dar și pentru bărbați”

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre ceaiul care te ajută la fertilitate. 

Lidia Fecioru a dezvăluit, pentru Antena 3, care este ceaiul care te ajută la fertilitate. Bioenergoterapeuta spune că această băutută este bună pentru femeile care vor sa facă copii, dar și pentru bărbați. Ce a declarat specialista.

Ceaiul care te ajută la fertilitate, conform Lidiei Fecioru

Conform Lidiei Fecioru, ceaiul din semințe de pătlagină este bun pentru femeile care vor să aibă copiiși nu-i pot face din cauza unor probleme de sănătate. Specialista a explicat cum se consumă acest tip de ceai.

„Am un leac pentru femei, ceaiul din seminţe de pătlagină. Se pune o lingură de seminţe verzi sau uscate, la un pahar de apă. Se fierbe 3 minute şi se lasă la infuzat timp de 15 minute”, a mărturisit specialista, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.
De asemenea, bioenergoterapeuta spune că ceaiul de pătlagină este foarte benefic pentru trompele înfundate, anexite, dureri de ovare și îmbunătățirea spermatozoizilor. Este bun atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

„Este bun pentru trompe înfundate, anexite, dureri de ovare, dar şi pentru îmbunătăţirea spermatozoizilor. Este foarte bun pentru femeile care vor să facă copii, dar şi pentru bărbaţi”, a continuat bioenergoterapeuta, potrivit spynews.ro.






 

Comenteaza