Lidia Fecioru îți dezvăluie un leac bun pentru sănătate! Cum te ajută ceaiul de dafin

Lidia Fecioru îți dezvăluie un leac bun pentru sănătate! Cum te ajută ceaiul de dafin

 Lidia Fecioru spune că ceaiul de dafin este un leac pentru curățarea colonului.

Este vorba despre un ceai naturist care contribuie la detoxifiera colonului, dar ajută și la oase și mușchi. Specialistul a oferit detalii despre beneficiile pe care le are ceaiul de dafin.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vorbit despre un remediu care ne curăță organismul și ajută la starea noastră de sănătate. Ceaiul de dafin are numeroase beneficii pentru organism și ajută la ameliorarea problemelor de sănătate. 

Ceaiul de dafin, leac pentru sănătate

Lidia Fecioru a mărturisit că ceaiul de dafin este benefic pentru detoxifierea colonului și ajută la oase, încheieturi, mușchi și pentru a scoate depunerile de săruri din organism.

Mod de preparare:

Într-un ibric puneți foile de dafin și turnați 300 ml de apă și lăsași să fiarbă la foc mic timp de 10 minute. Turnați ceaiul într-un termos și lăsați patru ore să stea învelit în ceva. Beți cate o lingură la un interval de timp, astfel încât să consumați cantitatea într-o zi.

Puteți să vă programați o înghițitură din oră în oră. Faceți acest lucru trei zile la rând, după care luați o pauză de o săptămână și repetați încă o dată. Ceaiul ajută și pentru cei care au paraziți.

''Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este și antistres, ajută și la tensiunea arterială, are foarte multe calități foaia de dafin” a declarat Lidia Fecioru, la Antena 3, potrivit spynews.ro.

 


 

 

Comenteaza