Ilinca Vandici, scandal cu Lidia Fecioru, în direct la TV. De la ce a pornit totul

Ilinca Vandici, scandal cu Lidia Fecioru, în direct la TV. De la ce a pornit totul

Un schimb de replici dur a avut loc între Ilinca Vandici și Lidia Fecioru, chiar în platoul emisiunii Follow Us de la Kanal D2.

Scandal în toată regula în platoul emisiunii Follow Us de la Kanal D2, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. În momentul în care bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și-a exprimat punctul de vedere controversat despre instituția căsătoriei, Ilincai Vandici nu s-a putut abține și a răbufnit. Fosta prezentatoare de la Bravo ai Stil a trecut printr-un recent divorț.

Afirmațiile Lidiei Fecioru au stârnit o replică puternică din partea Ilincăi Vandici, când aceasta a susținut că o căsnicie nu ar trebui să se desfacă niciodată, deoarece femeia are un rol karmic crucial în viața bărbatului și ar lua cu ea norocul acestuia. Pe de altă parte, Ilinca Vandici a reacționat vehement, argumentând că norocul unui bărbat nu ar trebui să fie în întregime subordonat partenerei sale și că el însuși ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru propria viață și succesul său, indiferent de influența femeii, potrivit cancan.ro.

Teo Trandafir: Dacă prima relație, aceasta karmică, nu funcționează pentru că oamenii se dezvoltă diferit, se mai ridică vocea, o mână, e bine să nu o rupi, pentru că tu ești norocul, iar el trebuie să știe asta? Rămânem împreună indiferent ce?

Lidia Fecioru: Da! Întrebați și un preot, pentru că, chiar dacă își dezleagă cununiile și se cunună a doua oară, în fața lui Dumnezeu rămâne cununat cu prima.

În platoul emisiunii, atmosfera s-a tensionat când Ilinca Vandici, recent divorțată, a fost de părere că comentariile Lidiei Fecioru sunt puțin nepotrivite, având în vedere propria sa experiență. Moderatoarea a subliniat că un bărbat ar trebui să-și câștige propriul noroc prin efort și responsabilitate, în loc să se bazeze exclusiv pe partenera sa.

Ilinca Vandici: Rămân acolo ca să nu plece norocul? Mă iertați, nu sunt de acord.

Lidia Fecioru: E adevărat. Poți să nu fii tu de acord cât vrei. Pe mine nu mă deranjează.

Ilinca Vandici: Nu sunt!

Lidia Fecioru: Femeia vine cu energia echilibrului casei. Prima femeie. Celelalte…

Ilinca Vandici: Tot nu am înțeles. Ține și de comportamentul bărbatului în căsnicie treaba asta cu norocul? Sau pur și simplu i-a dat Dumnezeu, indiferent ce face el?

Lidia Fecioru: Problema este și de partea lui.

Ilinca Vandici: În regulă, m-am lecuit. Deci, trebuie să-mi găsesc unul care nu a mai fost căsătorit niciodată, ca să fiu norocul în viața lui.

Comenteaza