Ce trebuie să ai în portofel pentru a avea bunăstare. Lidia Fecioru a dezvăluit secretul

Ce trebuie să ai în portofel pentru a avea bunăstare. Lidia Fecioru a dezvăluit secretul

Lidia Fecioru a spus ce trebuie să aibă fiecare persoană în portofel pentru a atrage asupra sa prosperitatea.

Renumitul astrolog a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, ce trebuie să ai în portofel pentru a avea bunăstare. Care este bancnota care atrage alți bani.

Lidia Fecioru a mai punctat faptul că banii nu trebuie înstrăinați imediat ce i-ai primit, ci este indicat să stea în portofel măcar peste noapte. Așadar, nu vă grăbiți să cheltuiți, așteptați până a doua zi.

În felul acesta banconetele aduc „energia banului”, un mare avantaj atunci când vrei să ai parte de bunăstare în domeniul financiar.

„Bancnota de 100 de lei atrage bani. Seara nu se dau bani. Se spune că dai bunăstarea din casă”, a declarat Lidia Fecioru.

Banii ne fac să ne simțim în siguranță atunci când îi avem, de aceea Lidia Fecioru are și câteva sfaturi și trucuri legat de ceea ce ținem în portofel și ce trebuie să facem pentru bunăstare.

Un portofel rupt, mai ales pe la colțuri atrage sărăcia, bioenergoterapeutul fiind de părere că acesta trebuie aruncat la gunoi și înlocuit cu un nou.

„Când ne schimbăm portofelul, mai putem pune bani în portofel și îl lăsam 7 zile pe pervazul geamului. Obligatoriu să fie câțiva bani în portofelul cel nou, transferați din cel vechi. Astfel transferăm «informația». Banii din portofel pot fi inclusiv din altă țară. Trebuie să iei 7 bănuți, pot fi din diferite, și să îi stropești cu ulei de levănțică. Așa atragem prosperitate și belșug. Astfel atragem mai mulți bani”, a spus Lidia Fecioru în urmă cu ceva vreme, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza