Lidia Fecioru, despre ce trebuie să faci ca să atragi binele în anul 2023. Sfaturile ei: „Ne scriem pe o foaie...” 

Lidia Fecioru, despre ce trebuie să faci ca să atragi binele în anul 2023. Sfaturile ei: „Ne scriem pe o foaie...” 

 Lidia Fecioru a vorbit la televizor despre ce trebuie să faci ca să atragi binele în anul 2023.

Lidia Fecioru a vorbit despre ce trebuie să faci ca să atragi binele în anul care urmează. Potrivit bioenergoterapeutei, câteva sfaturi te vor ajuta să ai un 2023 plin de realizări și succese. Ce declarații a făcut specialista, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a mărturisit că sufletul este legat de Univers, iar toate dorințele sunt exact ca atomii. De asemenea, specialista a spus că este extrem de important să nu spunem niciodată „nu”.

„Sufletul este legat cu Universul, iar dorințele noastre sunt ca niște biluțe cărora noi le dăm drumul în Univers și ca atomii, se apropie de ea un atom și se mărește, se apropie iar și tot se mărește, și tot așapână când se face o bulă foarte mare. Deci, cam astea sunt și dorințele noastre. Noi, când le dăm drumul în atmosferă, gândul nostru nu spune doar o dată și gata, important e să nu spunem niciodată „nu”. Cuvântul „nu” nu trebuie să existe”, a precizat specialista.

În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Antena Stars, Lidia Fecioru a explicat exact ce trebuie să faci ca să ți de îndeplinească dorințele în anul 2023.

„Important este să ne scriem pe foaie dorința, să îi dăm foc și să îi dăm drumul, să o suflăm afară. Credința și tăria noastră de a crede în ceva întotdeauna ne va transforma și ne va aduce exact ceea ce ne dorim. Dacă avem un pic de îndoială, ne schimbăm dorința obligatoriu, pentru că cea cu îndoială este o dorință moartă din fașă”, a mărturisit bioenergoterapeuta, potrivit spynews.ro.

Comenteaza