Lidia Buble, pretenții pentru PRO TV! Ce condiții a impus artista pentru încă o participare la “Sunt celebru, ...

Lidia Buble, pretenții pentru PRO TV! Ce condiții a impus artista pentru încă o participare la “Sunt celebru, ...

Lidia Buble a participat la un sezon din emisunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Iar pentru a participa la încă unul, artista a impus anumite condiții trustului ProTV.

Lidia Buble a mâncat tarantulă la sezonul 2 al show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat la Pro tv, dar tot nu a reușit să scape de fobia de păianjeni. Cântăreței îi este în continuare frică de ele, deși a trăit printre ele în Dominicană la filmările emisiunii, și a și mâncat tarantulă gătită, după cum ne-a dezvăluit în interviul de mai jos. Sezonul 2 al emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost câștigat de Anisia Gafton.

1) Lidia, cum ești?

Slavă Domnului, de la foarte bine în sus! Acasă e acasă, e plin de dragoste, de oameni faini, de mâncareeee. E bine!

2) Te-ai mai întoarce în Dominicană?

Sincer, m-aș mai întoarce, am spus asta încă din prima zi în care am ieșit, ce crezi.. nu mă așteptam. M-aș mai întoarce, dar doar cu condiția în care eu aș putea să-mi aleg echipa. Pentru că a fost cel mai greu, de fapt, să supraviețuiești cu oamenii cu care ai fost în echipă. Mai greu decât confruntarea cu animăluțele, mai greu decât să mănânci orice scârboșenie.

Asta a fost cel mai greu. Lupta cea mai mare și cea mai grea s-a dat în câmp, între noi. Și eu, fiind un om foarte pașnic, foarte cald, care de obicei se înconjoară de dragoste și de energie pozitivă… pentru mine chiar a fost greu să stau sub presiune.

3) Ai scăpat de fobia asta odată cu participarea la show?

Nu pot să zic că am trecut peste frica asta. Îmi este în continuare frică. A fost ceva de moment… datorită adrenalinei efectiv am făcut lucruri la care nu m-am așteptat că o să le fac vreodată. Dar dacă aș fi acasă, în condițiile de acum, dacă aș vedea o tarantulă… Doamneee… mi-aș lua tălpășița și aș fugi la capăt de pământ! Nu există! Mi-e frică în continuare.

4) Ai tăi nu credeau că ești capabilă să faci față experienței “Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Nu. Mami nu credea… și uite, cel mai rău îmi pare că atunci când s-a difuzat primul episod, ea nu a fost acasă… pentru că ea ar fi fost în stare să pună pariu pe un million de euro că eu n-am să mănânc acea tarantulă. N-ar fi crezut veci pururi. În momentul în care a văzut peste ce am reușit să trec în prima seară… a zis “WOW! Mami, când am văzut că tu ai mâncat tarantula aia…”.

5) Ce faci de Sărbători?

Pe lângă că am să fiu pe scenă alături de oamenii foarte dragi mie, pe 22 am să fiu la Oradea, de Revelion am să fiu undeva în apropiere de București. Iar până atunci.. plec in Miami… pentru că mă așteaptă o colaborare cu niște nume grele din muzica latino. Pregătesc un album pentru anul viitor, internațional, latino bineînțeles.

sursă: ciao.ro.

Comenteaza