Lidia Buble în plin scandal cu Antena 1. Vedeta aduce acuzații grave la adresa producătorilor TV. Ce NU s-a dat la TV în Asia Express! 

Lidia Buble în plin scandal cu Antena 1. Vedeta aduce acuzații grave la adresa producătorilor TV. Ce NU s-a dat la TV în Asia Express! 
| Foto: ziareonline.ro

 Lidia Buble a acceptat să facă parte din emisiunea Asia Express, cu gândul că va ridica marele trofeu.

Ea face echipă cu sora ei, Estera Buble, care s-a dovedit a fi o persoană extrem de calmă și dulce pe parcurusul întregii emisiuni.

Chiar dacă la început cele două surori păreau că nu se înțeleg deloc cu Zarug și Lorelei Bratu, lucrurile au luat o întorsătură cu 180 de grade pe parcurs. Lidia Buble le-a spus pe Instagram fanilor săi că a plâns atunci când prietenii ei au fost eliminați.

Și Estera Buble a avut o reacție similară. Cele două au povestit că Zarug și Lorelei Bratu au fost persoanele de care s-au apropiat cel mai mult și că le-a plăcut enorm să se joace cu ei. Mai mult, surorile s-au arătat afectate de plecarea acestora, chiar și acum când practic se difuzează imaginile filmate în urmă cu câteva luni.

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor săi pe InstaStory că i-a plăcut foarte mult Asia Express pentru că îi place să se joace. De asemenea, este o fire foarte competitivă, iar asta s-a văzut. În momentele de stres maxim, ea a avut reacții nervoase, dar și-a păstrat totuși controlul și nu se poate spune că a exagerat în vreun fel.

Lidia Buble a recunoscut, însă că s-a cam speriat de ea și că stresul și-a spus cuvântul în ceea ce o privește. O remarcă a ei, făcută tot pe InstaStory reprezintă o săgeată discretă către Antena 1. Ea a spus despre Zarug și Lorelei Bratu că i-a adorat și pentru că „Au fost singurii oameni care au avut mereu curajul să pună punctul pe i in Asia Express”.

Artista s-a arătat dezamăgită de colegii săi, pe care îi consideră falși și a subliniat că ea mereu a fost foarte asumată. Potrivit ShowBlitz.ro, Lidia Buble a fost foarte supărată după competiția Asia Express, pentru că nu a câștigat și nu i s-a părut corect. A avut tot timpul senzația că jocurile fuseseră deja făcute în favoarea lui Mihai Petre, ceea ce au acuzat și Zarug și Lorelei Bratu, tot în spatele ușilor închise.

Deja au apărut în presă informații cu privire la marii câștigători ai Asia Express, iar aceștia ar fi Mihai Petre și soția lui, Elwira. Se pare că ar urma încă un proiect pentru ei la Antena 1, iar acest reality show a fost oarecum o rampă de lansare.

Deși Lidia Buble nu a declarat public ferm nimic, ea lasă pe alocuri să se vadă dezamăgirea pe care a resimțit-o când a fost eliminată din competiție și este de părere că jocul nu a fost corect până la capăt. Sau cel puțin asta a spus unor persoane din antutajul său, care au relatat toate acestea pentru ShowBlitz.ro, citat de ziareonline.ro.

Comenteaza