Lidia Buble este însărcinată? Anunțul oficial făcut de artistă

Lidia Buble este însărcinată? Anunțul oficial făcut de artistă
| Foto: Capital.ro

Se pare că după despărțirea de Răzvan Simion, acesta își dorește în continuare o familie și este pregătită acum să facă și acest pas.

Lidia Buble a organizat din onu o sesiune de înterbări și răspunsuri pe contul său de Instagram. Cu acest prilej, artista a vorbit și despre un eventual copil. Mai exact, întrebată dacă își dorește să aibă un copil în viitorul apropiat, fosta iubită a lui Răzvan Simion nu a ezitat și a răspuns imediat afirmativ la această curiozitate.

Totodată, ea a mai menționat că face parte dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, așa că cel mai probabil artista nu se va opri la unul singur. De asemenea, Lidia Buble a mai adăugat că în pare marte își doerește să aibă băieți.

„Am răspuns de foarte multe ori, dar o să răspund și astăzi, pentru că este o întrebare foarte dragă mie. Ținând cont de faptul că provin dintr-o familie foarte numeroasă, cu 11 copii, ador copii. Îmi doresc foarte mulți copii, băieți în mare parte”, a spus Lidia Buble la InstaStory.

De menționat este faptul că, între timp, Lidia Buble a postat mai multe imagini cu câțiva bebeluși, iar având în vedere numărul copiilor regăsiți în fotografii, artista și-ar dori aproximativ… 9 copii, lucru care nu a fost însă confirmat.

„Doamne, dă-mi și mie una așa. / Și unul așa. Mulțumesc! / Ok… și încă una / Și… / Da… și așa / Și patru pe modelul ăsta. Îți mai scriu eu, Doamne, dacă îmi mai vin și alte idei”, a mai transmis

Lidia Buble a mai răspuns fanilor și la o altă întrebare legată de viața personală. După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, vedeta nu a mai fost văzută în compania nimănui, iar fanii au întrebat-o dacă are de gând să se reîndrăgostească curând.

În acest context, vedeta a declarat că inima sa este deschisă, însă nu caută un bărbat ci doar așteaptă ca acesta să apară, potrivit capital.ro.

„Nu caut un bărbat, nu caut să mă îndrăgostesc. Consider că dragostea vine atunci când trebuie să vină în viața noastră, dar, da, este cel mai frumos sentiment să fii îndrăgostit. Am inima deschisă”, a mai transmis Lidia Buble.

 

Comenteaza