Mărturiile Lidiei Bubble, după ce a fost condamnată la închisoare....Vedeta a recunoscut totul

Mărturiile Lidiei Bubble, după ce a fost condamnată la închisoare....Vedeta a recunoscut totul

Lidia Bubble a încercat să mituiască un polițist după ce a săvârșit o faptă greșită în trafic.

Mai precis, ancheta DIICOT în dosarul în care cântăreața Lidia Buble a fost condamnată pentru mituirea a doi polițiști de la Poliția Rutieră a pornit de la investigațiile efectuate de procurori într-un alt caz.

Este vorba despre un caz în care era implicată o firmă din Ploiești care livra kerosen Armatei Române şi un şef de depozit al firmei, care consuma droguri.

Amintim că dezvăluirea a apărut după ce Lidia Buble a fost condamnată săptămâna trecută de Tribunalul Bucureşti la un an închisoare cu suspendare. Totodată, artista este obligată să presteze 90 de zile muncă în folosul comunităţii, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Potrivit sursei menționate, procurorii DIICOT au prins-o întâmplător pe Lidia Buble că i-a mituit pe cei doi poliţişti. Aceasta a cerut sfatul prin telefon unui prieten în legătură cu suma ce urma să o dea poliţiştilor.

Totuși, amicul ei era vizat de o anchetă privind traficul de droguri, având telefonul pus sub supraveghere, scrie sursa menționată.

Detalii despre cum a fost prinsă cântăreaţa apar în motivarea deciziei Tribunalului Bucureşti, prin care Lidia Buble a fost condamnată pentru dare de mită, potrivit capital.ro.

Comenteaza