Lidia Buble, condamnată la închisoare! Ce infracțiune a comis vedeta

Lidia Buble, condamnată la închisoare! Ce infracțiune a comis vedeta
| Foto: impact.ro

Lidia Buble a fost conamnată la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității după ce a încercat să mituiască doi polițiști. 

Curtea de Apel Bucureșți a emis vineri o hotărâre definitivă de condamnare împotriva cântăreței Lidia Buble, care a primit o sentință de un an de închisoare cu suspendare. Aceasta a fost trimisă în judecată de către DIICOT într-un dosar legat de mituirea a doi polițiști de la Rutieră în februarie 2021, pentru a nu fi supusă testului cu aparatul etilotes.

În noiembrie 2022, Tribunalul București a emis o hotărâre de condamnare și a stabilit o pedeapsă împotriva artistei.

Împotriva acestei hotărâri, procurorii au depus un apel, însă Curtea de Apel a respins apelul că nefondat. Prin urmare, pedeapsa decisă de Tribunalul București a fost menținută.

Lidia Buble a fost condamnată la o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare pentru dare de mită, cu un termen de încercare de doi ani. În perioada de încercare, ea trebuie să efectueze muncă neremunerată în folosul comunității la Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 1 București, timp de 90 de zile, potrivit impact.ro.

Comenteaza