Lidia Buble are iubit nou? Cu cine a fost artista în vacanță

Lidia Buble are iubit nou? Cu cine a fost artista în vacanță
| Foto: instagram/lidiabuble

După ce s-a zvonit luni de zile că ar avea o relaţie cu Cornel Ilie, se pare că Lidia Buble are un iubit nou. S-a aflat cu cine ar fi fost în vacanţă, de fapt, fosta iubită a lui Răzvan de la “Neatza”. Fanii sunt şocaţi!

Cine este noul iubit al Lidiei Buble

Deşi toată lumea aştepta căsătoria cu Răzvan Simion, în primăvara acestui an, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc şi-au spus “Adio!” după cinci ani de relaţie. Şocul a fost unul mare pentru toţi admiratorii Acum, Lidia Buble pare să aibă un iubit nou. S-a aflat cu cine ar fi fost în vacanţă, de fapt, iar fanii sunt şocaţi.

Se pare că în spatele fotografiilor sexy postate de cântăreaţă ar sta chiar noul său iubit. Cei doi au petrecut câteva zile de poveste într-un loc exotic, perfect pentru o escapadă romantică – Zanzibar. Aşa cum se poate vedea şi în imaginile din galeria foto de mai sus, Lidia Buble nu s-a sfiit să îşi arate trupul din ce în ce mai bine lucrat la sală.

Potrivit playtech.ro, de “vină” pentru zâmbetul larg al cântăreţei ar fi un cunoscut medic estetician din România. De gol i-ar fi dat câteva detalii asemănătoare din fotografiile postate pe reţelele de socializare de aceştia. Mai mult, în urmă cu o săptămână, Lidia a publicat o imagine în care apare alături de doctorul Radu Ionescu iar descrierea este una care a dat de gândit internauţilor: “About tonight…private consultation” (“Despre această seară… Consultaţie privată”).

Dacă Lidia l-a vizitat doar pentru o posibilă operaţie de mărire de sâni sau pentru o întâlnire romantică rămâne de văzut.

Comenteaza