Două zodii care se vor bucura de o vacanță de vis în perioada următoare

Două zodii care se vor bucura de o vacanță de vis în perioada următoare
| Foto: spynews.ro.

Doi nativi din zodiac vor avea parte de o vacanță superbă în perioada următoare, după foarte multă muncă.

Berbec

Berbecii își doresc să se relaxeze, mai ales după o perioadă extrem de aglomerată, avută în ultima perioadă. Presiunea de la locul de muncă i-a făcut pe aceștia să aibă nevoie de o vacanță plină de relaxare, astfel că ei visează la o plajă unde să se bronzeze, să stea la soare, dar și o apă cristalină.

Planul lor în această perioadă se bazează pe multă relaxare, căldură, dar și ținute sumare, pentru ca pielea să se bronzeze cât mai frumos. Locurile precum Grecia, Riviera Franceză, Tenerife sau zone de la malul mării sau oceanului, unde își pot încărca bateriile pentru următoarea perioadă.

Vărsător

Vărsătorii sunt mereu excentrici, astfel că vor alege o destinație inedită. Mereu te va surprinde tipul de vacanță pe care îl aleg, dorindu-și multă activitate, dar și un loc plin de istorie, unde să cunoască și să-și satisfacă setea de nou.

Dacă sunt atrași de spiritualitate, locurile precum Bali sau Machu Picchu sunt în topul preferințelor, ei alegând să meargă să se descopere și să facă cunoștință cu Universul, dintr-o nouă perspectivă. Alte zone de pe glob, pline de locuri inedite ar fi Japonia, China sau alte țări din zona Asiei sau Islanda, unde peisajele sunt de vis.

Comenteaza