Lidia Buble a fost înșelată:"Spune-mi, o să faci la fel cu ea?". Artista a vorbit despre episodul dureros

Lidia Buble a fost înșelată:"Spune-mi, o să faci la fel cu ea?". Artista a vorbit despre episodul dureros

Lidia Buble a vorbit despre noua sa piesă, „Draga mea”, care face furori pe rețelele de socializare.
 

Lidia Buble a revenit cu forte proaspete în atenția fanilor săi după ce a absentat complet pe rețelele de socializare vreme de câteva săptămâni. În toată această perioadă, artista și-a încărcat bateriile și a venit și cu câteva noutăți.

Lidia Buble și-a schimbat look-ul și a renunțat la părul blond, în care nu se mai regăsea, se pare.

Cântăreața s-a vopsit șaten și se simte mult mai în largul ei acum. 

„Mă gândeam de multă vreme să renunț la blond, iar într-o zi am zis gata, simt ca astăzi este ziua în care simt că vreau să fac schimbarea. Mă uit în oglindă și simt că sunt mai aproape de Lidia de acum 10 ani.”, a declarat Lidia Buble.

Fanii Lidiei Buble i-au trimis foarte multe mesaje în toată această perioadă în care a absentat, foarte îngrijorați fiind. Din fericire, nu a fost vorba decât despre o pauză, iar artista a confirmat acest lucru și se simte mai pregătită ca niciodată să înceapă noi capitole din viața sa pe toate planurile.

„Mi-au trimis foarte multe mesaje fanii și le mulțumesc că îmi poartă de grijă. Mă simțeam obosită, aveam nevoie e o pauză și am considerat că e nevoie de o pauză în tot ce înseamnă social media. Dar e de bine, m-am întors cu forțe proaspete.”, a spus Lidia Buble, conform wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza