Laurențiu Reghecampf surprins cu o altă femeie. Cum a reacționat Anamaria Prodan: „Bărbatul fără nimic în pantaloni este...”

Laurențiu Reghecampf surprins cu o altă femeie. Cum a reacționat Anamaria Prodan: „Bărbatul fără nimic în pantaloni este...”
| Foto: spynews.ro.

Anamaria Prodan a avut o reacție dură la adresa bărbaților care își înșală soția doar pentru un moment de relaxare cu altcineva.

În acest sens, sexy-impresara și-a spus părerea vehement pe Instagram și a transmis un mesaj pe cât se poate de clar către reprezentanții sexului masculin care aleg să își lase cele mai importante persoane din viața lor pentru alte femei.

Anamaria Prodan nu s-a mai abținut și și-a spus ferm părerea pe Instagram despre bărbații care își trădează familiile, asta chiar după ce Laurențiu Reghecammpf a fost surprins în compania altei femei în vacanța din Grecia. În cauză, sexy-impresara a transmis un mesaj clar tuturor bărbaților care recurg la astfel de gesturi. Iată ce a spus Anamaria Prodan pe rețelele de socializare!

Sexy-impresara, Anamaria Prodan, este una dintre cele mai sincere persoane publice, astfel că de fiecare dată când a avut ocazia și-a spus părerea despre orice și oricine, lucru pe care l-a făcut și acum, căci a comentat fără ocolișuri un subiect pe cât se poate de sensibil. Vedeta a explicat într-o postare pe Instagram ce părere are despre bărbații care aleg să-și lase familiile pentru alte femei.

În acest sens, Anamaria Prodan a postat o amintire alături de toți membrii familiei sale, lăsând un mesaj pe cât se poate de emoționant despre familie la modul general.

„Familia îți dă echilibrul, respectul, liniștea și dragostea! Ne naștem cu 3 nume … numele de familie , numele pe care ni-l dau părinții la botez și cel mai important nume pe care ni-l facem prin ceea ce facem!” a scris Anamaria Prodan la imaginea pe care a postat-o.

Ei bine, cârcotașii nu s-au lăsat nici de această dată și au comentat pe baza subiectelor controversate din ultima perioadă care se învârt în jurul familiei Anamariei Prodan, astfel că aceasta enervată la culme, și-a spus părerea vehement într-un comentariu.

Mai precis, sexy-impresara a vorbit despre bărbații care își trădează familiile, argumentând cum se simte, de fapt, un reprezentant al sexului masculin în momentul în care recurge la astfel de gest, dar și cum îi face totodată pe cei din jur să se simtă.

„Bărbatul care se pune singur pe tavă și se lasă șantajat emoțional și financiar la rândul lui își distruge soția și copiii psihic ca să facă pe plac femeilor ușoare, comportându-se ca un puști de 14 ani îndrăgostit , bărbatu care plătește cu imaginea, viața, cariera , familia, demnitatea, onoarea și bărbăția viața deshuciată și dezornanța pe care o trăiește mândru că-și trage familia în mizeriile lui (...) aș putea să dau zeci si zeci de astfel de lucruri nedemne pt un bărbat.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

De asemenea, Anamaria Prodan a explicat și cum consideră că ajung bărbații care recurg la o astfel de trădare, respectiv faptul că vor fi de râsul celor pentru care aleg să-și lase familiile. Totodată, sexy-impresara a menționat și faptul că reprezentanții sexului masculin care își trădează copiii și soțiile pentru alte doamne și domnișoare sunt buni pentru acestea doar atunci când le oferă o situație materială pe cât se poate de bună.

„Aceste femei râd de el, căci știți doar că bărbatul fără nimic în pantaloni așa este tratat întotdeauna. Este bun cât apasă pe tasta calculatorului să efectueze transferul de bani, după care este nimeni sau este doar o altă gașcă care a fost păcălită. Bărbatul care este recuperat și găsit de familie prin apartamentele sau barurile unde își fac veacul femeile ușoare, bărbatul care bâzîie la telefon pentru ca femeile ușoare să-i de atenție măcar pentru o secundă să-i spună cât e de frumos și de bărbat când el știe ce frustrat este”. a mai scris impresara, potrivit spynews.ro.

Comenteaza