Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au împăcat?! Declarații șocante făcute de impresară: „Laur o să mă iubească toată viața lui”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au împăcat?! Declarații șocante făcute de impresară: „Laur o să mă iubească toată viața lui”

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații despre Laurențiu Reghecampf, în cadrul unui interviu online. 

Anamaria Prodan a fost invitată, din nou, în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre ultimele schimbări care au apărut în viața ei, dar și despre

Anamaria Prodan se consideră o femeie puternică, calitate pe care a dobândit-o și mai mult în ultima perioadă. Aceasta susține familia și este de părere că, niciodată, un bărbat nu va putea să țină pasul cu o femeie mai bună decât el.

„Un bărbat puternic, care a construit și care a luat-o de la zero cu familia lui, cu nevasta lui, are copii, are imagine nu are cum să își facă amantă niciodată, nu are cum. Numai bărbatul slab își găsește alinare în brațele femeilor slabe, care nu au făcut nimic toată viața și care stau la pândă, să găsească astfel de bărbați.

Femeile adevărate, puternice sunt pe cale de dispariție. (n.r. o femeie puternică face) cât două mii, cât două milioane. Nu există! În general, ai să vezi, bărbații care și-au părăsit familiile, unde erau fericiți, unde aveau un nume, unde aveau o imagine nu au ajuns bine”, a povestit femeia de afaceri, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza