Laurențiu Reghecampf, o nouă ESCAPADĂ! Anamaria Prodan a reacționat agresiv: „Soțul meu azi a fost...”

Laurențiu Reghecampf, o nouă ESCAPADĂ! Anamaria Prodan a reacționat agresiv: „Soțul meu azi a fost...”
| Foto: ziareonline.ro

Anamaria Prodan a decis să vorbească public despre cea mai nouă escapadă a soţului ei.

Este o răsturnare totală de situaţie în scandalul momentului. Impresara susţine că nu a fost vorba despre aşa ceva. Mai mult, Prodanca a dezvăluit cine s-a aflat , de fapt, în maşina familiei sale.

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut şi a venit cu o nouă reacţie referitoare la presupusa escapada a lui Laurenţiu Reghecampf, de la Craiova.

Prodanca neagă cu vehemenţă faptul că soţul ei s-ar afla în acele imagini. Cei de la Realitatea Sportivă au publicat o serie de imagini cu antrenorul numit recent la Universitatea Craiova, despre care se spune că ar fi fost surprins alături de o tânără la plecarea din faţa unei policlinici din Craiova.

Totuși, soția sa, Anamaria Prodan, dezminte informația. Spune că Laurențiu Reghecampf a stat în București, alături de fiul său care a împlinit13 ani.

Antrenorul Craiovei și-a împrumutat mașina unui prieten, în timp ce el a rămas în București alături de fiul său a cărei zi de naștere a fost astăzi.

„Soțul meu a fost acasă de ziua băiețelului nostru. Nu în Craiova. Ci la București. El a fost alături de băiatul lui care azi a împlinit 13 ani. Soțul meu azi a fost la mall, a făcut zeci de poze. La film cu Reghe Jr”, a transmis Anamaria Prodan, conform capital.ro.

Mașina, împrumutată unui prieten de familie
Mai mult, impresara a povestit cum antrenorul din Bănie a ales astăzi să îi împrumute mașina unui prieten de familie care s-ar fi dus cu ea la Craiova, la clinica unde au fost făcute imaginile. „Este mașina familiei care este la prietenul nostru”, a mai completat Anamaria Prodan.

Mai mult, întrebată dacă o cunoaște pe tânăra din imagini care s-ar afla alături de prietenul de familie Anamaria Prodan a negat și a replicat că nu își întreabă prietenii cu cine ies în oraș.

„Nu. Nu întreb prietenii cu cine ies. V-am spus că nu vreau să mai discut subiecte legate DESPRE familia mea. Azi de ziua băiețelului nostru familia noastră. Vrea să se bucure de acest eveniment”, a mai spus Prodan, conform sursei citate. https://ziareonline.ro/anamaria-prodan-s-a-dezlantuit-a-spus-totul-despre-noua-escapada-a-lui-reghecampf-rasturnare-totala-de-situatie.html

Comenteaza