Lambada, bătută MĂR de Tzancă Uraganu! Artistul a lăsat-o într-o baltă de sânge. Ce s-a aflat acum despre starea femeii

Lambada, bătută MĂR de Tzancă Uraganu! Artistul a lăsat-o într-o baltă de sânge. Ce s-a aflat acum despre starea femeii

Celebrul manelist a trăit o frumoasă și tumultuoasă poveste de dragoste cu Lambada, cea care i-a dărut și o fetiță minunată.

Între timp, cei doi nu s-au mai înțeles, iar blondina a fost bătută de către Tzancă Uraganu și lăsatăă pe podea, într-o baltă de sânge. Iată cum arată Lambada acum și ce s-a întâmplat în ultima perioadă!

S-au iubit de când erau copii, însă lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat. S-au despărțit, iar ruptura dintre ei a fost una cât se poate de tumultuoasă și controversată, cu multe scandaluri.

Ce s-a ales de Lambada, după despărțirea de Tzancă Uraganu

După ce Lambada a rămas în locuința lui Tzancă Uraganu alături de copilul pe care îl au împreună, Anaisa, celebrul manelist s-a mutat într-un apartament de lux alături de actuala sa parteneră de viață, Alina Marymar.

De Revelion, Lambada a fost surprinsă la volanul mașinii fostului său soț, Tzancă Uraganu. A fost filmată în timp ce conducea, iar imaginile controversate s-au viralizat în scurt timp pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, în videoclipul respectiv, Lambada îi anunța pe internauți că merge să îl ia acasă pe Tzancă Uraganu, de la un eveniment. Se pare că, în continuare, lucrurile merg ca pe roate între cei doi, iar Lambada nu este deranjată de prezența Alinei Marymar în viața manelistului.

Ce relație este, de fapt, între Tzancă Uraganu și Lambada

Nu de puține ori, Lambada a dat de înțeles că este de acord cu relația pe care celebrul manelist o are cu Alina Marymar, un make-up artist cunoscut din Capitală. Lambada i-a luat întotdeauna apărarea soțului ei și a mărturisit că totul este bine în relația lor.

Alina Marymar și Tzancă Uraganu merg împreună la evenimente și în vacanțe de lux, în timp ce Lambada este acasă, alături de fiica ei și a manelistului, Anaisa.

La un moment dat, însă, Tzancă Uraganu a fost amenințat și jignit de către fosta lui soacră, de mama Lambadei, ba chiar a și fost bătut cu bestialitate, în plină stradă, de către frații blondinei, însă a mărturisit că s-a recuperat rapid și că își va lua revanșa.

”Să-și bage mințile în cap. Să o trimită pe fata mea acasă, să nu o mai țină sugrumată și bătută, că să fiu a dracu că de nu voi ajunge la Capitală la București… (…) Să luați măsura pentru că fata mea că e bătută, o ține în lanțuri și bătută. Atât am avut să vă spun”, a spus mama Lambadei, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza