Jador a dezvăluit cel mai incomod sercret al lui: „Da, am făcut. Vrei să mint acum?”

Jador a dezvăluit cel mai incomod sercret al lui: „Da, am făcut. Vrei să mint acum?”
| Foto: cancan.ro

După ce a părăsit competiția, Jador a fost nevoit să răspundă chiar și la cele mai incomode întrebări legate de șederea în cadrul competiției Survivor.

După ce s-a întors din Dominicană, Jador a fost luat la întrebări în cadrul unui podcast, iar faimosul a fost nevoit să ofere răspunsuri chiar și la cele mai ciudate dintre ele.

Una dintre curiozitățile oamenilor care l-au urmărit de acasă a fost legată de lipsa sexului în Dominicană. Astfel, Jador a fost întrebat dacă s-a autosatisfăcut la Survivor și dacă da, la cine anume se gândea în acele momente.

„Ați făcut sex singuri în Dominicană? 14.000 de oameni se uită acum la tine”, a fost întrebarea primită de Jador.
„Bă…da, am făcut. Vrei să mint acum?” a răspuns faimosul.
„După câte zile nu ți-a mai ars nici măcar de asta…?”, a mai fost Jador întrebat.
„Prima oară…mamă, să zic asta? Prima oară după o lună și ceva. Aveam acolo niște fete…Nu, îmi imaginam niște lucruri. Mă gândeam la fata asta…” a mai completat Jador.

„O iubesc mult. Toate fostele mele mi-au dat mesaje, aveam telefonul plin. Mai, dă-vă naibii, până să fiu Jador nu mai erați niciuna moartă după mine! Știu prietenii voștrii că mi-ați dat mesaje?

Bă, dacă o gagică de-a mea e cu tine acum să știi că mi-a dat mesaj. Bă, toate mi-au dat mesaje. Toate. Și nu o vreau pe niciuna, deși toate vor să fie cu Jador. 

Ei i-am dat eu, ea e specială și va rămâne specială toată viața. Și dacă nu voi fi cu ea, va fi specială pentru că am mâncat un pateu cu ea.

Știe cine sunt eu, nu băiatul îmbrăcat la costum de aici, ci băiatul din bulendre care-l iubește pe Dumnezeu”, a mărturisit Jador în emisiunea „Ștafeta mixtă”.

Comenteaza