Jador a ajuns pe mâinile medicilor. Ce probleme de sănătate are artistul: „Am venit să..”

Jador a ajuns pe mâinile medicilor. Ce probleme de sănătate are artistul: „Am venit să..”
| Foto: spynews.ro.

Jador a ajuns de curând pe mâinile medicilor esteticieni din cauză că se confruntă cu unele probleme. 

Jador a ajuns din nou în centrul atenției. Nu cu vreo piesă nouă, ci cu dezvăluirile sale legate de viața personală. De curând, faimosul cântăreț și-a anunțat fanii din mediul online că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru unele probleme, iar imaginile postate de el din cadrul clinicii stau drept mărturie.

Așadar, de curând, Jador a postat la InstaStory mai multe filmulețe în timp ce se afla în cadrul unei clinici estetice. Cu acest prilej, îndrăgitul artist le-a vorbit fanilor despre problemele lui, despre care puțină lume știe. Cântărețul a mărturisit că acestea sunt la nivelul podoabei capilare, iar după cum se putea vedea în imagini doctorița respectivă îi pregătea o injecție.

În același timp, cunoscut pentru simțul umorului bine dezvoltat, dar și pentru talentul lui de „cuceritor”, Jador nu s-a putut abține și a complimentat-o pe doctoriță, spunând că e „frumoasă”.

„Am probleme cu părul și am venit să mă rezolve. Uite și tu ce doctoriță frumoasă!”, a declarat Jador în timp ce se afla în interiorul unei clinici estetice, una în care a mai fost, potrivit spynews.ro.
 

Comenteaza