Iulia Albu a umilit-o în ultimul hal pe Adelina Pestriţu! Ce i-a reproşat lui Vârciu, despre ea, în faţa tuturor

Iulia Albu a umilit-o în ultimul hal pe Adelina Pestriţu! Ce i-a reproşat lui Vârciu, despre ea, în faţa tuturor

Iulia Albu a avut un mesaj umilitor pentru Adelina Pestrițu, chiar de față cu Liviu Vârciu, cel care i-a fost soț vedetei.

Fără să stea pe gânduri, Liviu Vârciu a întrebat-o pe Iulia Albu dacă găinușa cu care a apărut la foarte multe petreceri are coteț. Stilista nu a rămas datoare și după ce a răspuns la întrebare, a ținut să o “înțepe” pe Adelina Pestrițu, fosta iubita a actorului, pe care a acuzat-o că obișnuiește să… cotcodăcească.

“Nu mai am găina, dar am auzit că tu ai avut o iubită care cotcodăcește”, a spus Iulia Albu.

Destul de stânjenit, Liviu Vârciu a venit, la rândul lui, cu o replică: “Am avut, eu mai știu? Că am o vârstă… Posibil să fi cotcodăcit, eu habar nu am. Deci ai sau nu ai coteț? Ca să știu”.

“Coteț nu am, dar am cocoș”, a încheiat, trașantă, Iuliei Albu dialogul, artistul rămânând fără cuvinte.

La numai 19 ani, Adelina Petrițu lucra într-un club din Ibiza, ca dansatoare. Acolo s-a împrietenit și cu colega sa de dans, Oana, fosta bebelusă a Cârcotașilor. Și tot acolo, și-a cunoscut și primul soț, pe Liviu Vârciu, de care, între timp, a divorțat.

La 21 de ani, Adelina Pestrițu s-a întors în România și a partipat la primul său concurs de frumusețe, unde a câștigat, de altfel, bani frumușei. Vedeta care i-a inmânat premiul a fost Cătălin Măruță. Pentru titlul de Miss Bamboo, vedeta a câștigat atunci suma de 5.000 de RON, abonament la sală, ținute vestimentare în valoare de 1500 de euro, dar și o excursie pentru două persoane, în Turcia, potrivit cancan.ro.

Comenteaza