Iubitul lui Carmen de la Sălciua a divorțat! Ce s-a înâmplat la proces, vedeta l-a păzit de fosta soție: ”A mai și râs de mine”

Iubitul lui Carmen de la Sălciua a divorțat! Ce s-a înâmplat la proces, vedeta l-a păzit de fosta soție: ”A mai și râs de mine”
| Foto: fanatik.ro

Marian, iubitul lui Carmen de la Sălciua, a reușit să divorțeze de femeia pe care o părăsise pentru cântăreață.
 

Marian, iubitul lui Carmen de la Sălciua, este, în sfârșit, un bărbat liber, după ce a reușit să divorțeze de Bianca. Cu toate acestea, Marian și Bianca Corcheș mai au de reglat situația în privința partajului, femeia părăsită recunoscând, în exclusivitate pentru FANATIK, că urmează un proces dificil.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua a divorțat supravegheat de vedetă

Magistrații au decis, pe 19 ianuarie 2022, că mariajul dintre Marian și Bianca Corcheș poate fi desfăcut legal, cei doi fiind, acum, divorțați. ”Admis în parte cererea principală. Admis cererea reconvenţională. Desfăcut căsătoria din culpa reclamantului principal.

Dispus ca reclamanta reconvenţională să revină la numele avut anterior. Fără cheltuieli de judecată”, este extrasul din minuta ședinței magistraților care au decis în cazul divorțului înaintat de iubitul lui Carmen de la Sălciua.

La proces însă, a povestit Bianca, în exclusivitate pentru FANATIK, întâlnirea cu fostul ei soț a fost una cât se poate de dificilă. ”Mi-a fost greu să îl văd, a fost un moment dificil pentru mine. Totuși, am fost împreună trei ani și jumătate”, recunoaște Bianca, femeia care trebuie să revină la numele de dinainte de căsătorie, adică Avram.

În plus, întâlnirea cu fostul ei soț a fost cu atât mai dificilă cu cât acesta a ajuns la Judecătoria Câmpeni, acolo unde avea loc procesul, însoțit de Carmen de la Sălciua.

Bianca a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că a fost extrem de deranjată de apariția celebrei Carmen de la Sălciua la procesul ei de divorț. ”La căsătorie am fost noi doi, eu și Marian. La divorțul nostru trebuia să fim tot noi doi, că ea nu mi-a fost martor când m-am măritat cu el.

Dar nu, nu a putut sta departe de el nicio secundă. Carmen a venit să îl supravegheze, să vadă ce face la divorț. E clar că nu are încredere în el, în bărbatul despre care spune că va fi viitorul ei soț. Poate îi era frică că face vreun gest față de mine… M-a deranjat prezența ei, normal că m-a deranjat, nu avea ce să caute acolo”, a mai spus, pentru FANATIK, Bianca, fosta soție a iubitului lui Carmen de la Sălciua.

Mai mult, a dezvăluit femeia rănită de faptul că a fost părăsită pentru vedetă, comportamentul pe care l-ar fi avut Carmen de la Sălciua față de ea a fost jignitor. ”Și, ca să o spun pe cea dreaptă, Carmen a dovedit ce caracter are. Păi când m-a văzut acolo a început să râdă, Carmen a mai și râs de mine. Se uita la mine și râdea.

Bianca, convinsă că fostul soț a greșit îndrăgostindu-se de cântăreață

Sper să fie fericiți împreună, dar cred că, într-o zi, Marian își va da seama ce caracter are femeia asta și se vor despărți. Poate își va da seama de greșeala pe care a făcut-o”, a mai spus Bianca, în exclusivitate pentru FANATIK.

Chiar dacă Marian își va da seama sau nu că vedeta nu îi este potrivită, Bianca a recunoscut pentru FANATIK că nu l-ar mai primi înapoi, indiferent de sentimentele pe care le-ar avea față de el. ”Acum voi fi mai atentă când vine vorba de bărbați. Dacă mai sunt bărbați care să înțeleagă ce înseamnă o relație și responsabilitatea… Dar, oricum, voi avea ambii ochi deschiși, nu mă mai las dusă de val, de pasiune”, a precizat Bianca.

Comenteaza