Irinel Columbeanu vorbește despre PARTIDA DE AMOR cu Monica, văzută de o țară întreagă! Filmarea încă există: „Nu a fost făcătură”

Irinel Columbeanu vorbește despre PARTIDA DE AMOR cu Monica, văzută de o țară întreagă! Filmarea încă există: „Nu a fost făcătură”
| Foto: wowbiz.ro

Irinel Columbeanu și Monica au ținut primele pagini ale tabloidelor după ce au fost filmați într-un resturant, în ipostaze intime.
 

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Diferența considerabilă de vârstă dintre cei doi le ridicau multora semne de întrebare legate de autenticitatea sentimentelor care stau la baza relației lor.

Totul a culminat atunci când cei doi au fost filmați, prin gaura cheii, într-un restaurant de fițe din Capitală, în timp ce erau intimi. Se pare că un chelner a înregistrat întregul moment, iar mai apoi l-a dat presei. Cei doi au ținut o bună perioadă de timp primele pagini ale tabloidelor, după gestul controversat. Mulți, însă, se îndoiau de autenticitatea imaginilor, spunând că totul face parte dintr-un  joc mediatic, iar filmulețul nu este altceva decât o scenă mimată. 

Ei bine, la 15 ani de la acel moment, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre filmulețul erotic dintre el și Monica Gabor. Conform declarațiilor fostului om de afaceri de la Izvorani, totul a fost cât se poate de real, nefiind vorba despre vreo „făcătură”, potrivit wowbiz.ro.

„A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci”, a explicat Irinel Columbeanu într-o emisiune TV. 

Relația dintre afacerit și tânăra lui soție nu a ținut decât cinci ani de zile, iar imediat după divorț aceasta a plecat în America, acolo unde l-a cunoscut pe Mr. Pink, actualul ei partener de viață, cu care este de circa zece ani într-o relație. 

Chiar dacă Irinel și Monica s-au luptat pentru custodia fiicei lor, fostul milionare este cel care a obținut-o, însă după ce și-a pierdut toată averea a fost de acord să o trimită pe Irinica la mama ei, în SUA, acolo unde avea posibilități mai bune. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, cei doi foști soți sunt foarte buni prieteni, ba chiar acesta a invitat-o pe ea și pe Mr. Pink la lansarea celui de-al doilea volum al căriții sale, potrivit playtech.ro.

 

Comenteaza