Irinel Columbeanu, grav bolnav. Declarații emoționante de pe patul de spital: "A fost o intervenție grea"

Irinel Columbeanu, grav bolnav. Declarații emoționante de pe patul de spital: "A fost o intervenție grea"

Milionarul Irinel Columbeanu a suferit un AVC și a fost operat de urgență.

Irinel Columbeanu a trecut prin clipe extrem de dificile, după ce și-a lansat cel de-al doilea volum, numit "Apofenia?", din trilogia pe care a scris-o, "Istoriile unui vehement". Fostul afacerist a suferit un AVC și a trebuit să fie operat de urgență.

La puțin timp după cea de-a doua lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu, fostul afacerist s-a simțit rău și a fost nevoit să meargă la spital. Acolo, medicii l-au băgat imediat în operație, cauza fiind un AVC.

Chiar de pe patul de spital, Irinel Columbeanu a stat de vorbă cu WOWbiz.ro și a explicat prin ce a trecut și cum s-a desfășurat mai exact operația. 

Astfel, aflăm că fostul milionar a suferit o intervenție numită angioplastie, unde i s-a plasat un stent conectat la arterele inimii. A fost nevoie de această proceură, deoarece inima lui nu mai pompa sângele așa cum trebuie, iar durerile în piept erau de nesuportat.

În momentul de față este internat în spital, pentru a se reface prin liniște și odihnă.

Ce a fost mai greu a trecut, iar acum, Irinel Columbeanu își revine după operația suferită. WOWbiz.ro l-a contactat și a aflat cum se simte acum, după cele prin care a trecut și când urmează să fie externat.

"Acum mă simt bine. A fost mai greu ieri, când fost operația. Acum totul e ok, sunt bine. Mâine mă externează.", a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Comenteaza