Irinel Columbeanu, detalii despre fosta soție. Ce spune despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr Pink

Irinel Columbeanu, detalii despre fosta soție. Ce spune despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr Pink
| Foto: fanatik.ro

Irinel Columbeau a vorbit despre fosta sa soție Monica Gabor. El a mai dezvăluit și ce se întâmplă cu relația amoroasă dintre fosta lui soție și Mr. Pink.
 

Fostul om de afaceri a oferit detalii importante despre fosta parteneră de viață, care s-a întors recent în Statele Unite ale Americii, după o scurtă vizită în orașul natal, Bacău.

Irinel Columbeanu consideră că Monica Gabor nu va renunța la visul american indiferent de piedicile pe care le întâmpină, mai ales că de trei ani a plecat și Irina în State la studii.

Vedeta spune că fosta soție este descurcăreață și inteligentă, mărturisind că nu știe foarte multe amănunte despre relația amoroasă dintre șatenă și Mr. Pink.

„Este inteligent temperamentală. Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța.

Monica Gabor este în continuare impetuoasă. Cele ce-mi vin acum în minte veți afla citindu-mi cât de curând se poate cartea”, a declarat Irinel Columbeanu într-un interviu pentru ciao.ro.

Afaceristul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții, despre care spune că este o persoană care nu renunță la planurile pe care le are.

Fosta scorpie de la Izvorani se vede mult mai lucidă prin ochii lui Irinel Columbeanu, care nu se lasă influențat de părerile numeroase pe care le aude prin preajma sa.

Relația celor doi soți este una foarte bună în prezent, discuțiile lor privind-o numai pe fiica lor, Irina, care a părăsit România în vara lui 2018, după ce figura paternă a pierdut întreaga avere.

Irinel Columbeanu ține constant legătura cu fiica sa, care nu l-a uitat și care-l contactează de cel puțin o dată pe săptămână, chiar dacă totul se desfășoară în mediul virtual.

Până la o eventuală întâlnire în realitate fostul milionar în euro se bucură de momentele în care este sunat de fată, care îi povestește ce a mai făcut sau cum se descurcă peste Ocean.

„Fizic, din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie”, a completat vedeta, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza