Irinel Columbeanu a spus cine e proprietarul vilei de la Izvorani, casa fostului milionar

Irinel Columbeanu a spus cine e proprietarul vilei de la Izvorani, casa fostului milionar
| Foto: wowbiz

În urmă cu ani buni, din cauza unor investiții nefavorabile, fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să piardă totul, inclusiv faimoasa vilă de la Izvorani. 

Irinel Columbeanu nu trece deloc printr-o perioadă ușoară, căci problemele de sănătate îi afectează din ce în ce mai mult calitatea vieții, dar acesta a ajuns, de curând, și să locuiască într-un azil, lucru total neașteptat pentru toți cei ce îl cunosc pe fostul milionar.

După ce a pierdut vila, locuința a ars în urmă cu câțiva ani, însă abia recent Irinel Columbeanu a precizat că, de fapt, casa are un alt proprietar în acte, care este chiar o avocată cu care acesta a lucrat în trecut.

“E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. 

Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieței, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam!

Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a spus Irinel Columbeanu în podcastul lui Serghei Mizil, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza