Irinel Columbeanu a reacționat la zvonurile despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Irinel Columbeanu a reacționat la zvonurile despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink

Irinel Columbeanu a reacționat imediat la zvonurile despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink, care au apărut în presă.

Irinel Columbeanu a declarat că a aflat despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink din presă. Omul de afaceri a vorbit despre acest subiect, fiind luat prin surprindere de această veste.

Fostul soț al Monicăi Gabor nu a infirmat și nici nu a confirmat vestea, spunând că nu știe ce s-ar fi putut întâmpla pentru ca Monica Gabor să șteargă toate fotografiile în care apărea alături de iubitul chinez.

Rugat să ne confirme sau infirme zvonul separării Monicăi de Mr. Pink, Columbeanu a spus că nu știe ce să spună despre acest lucru pentru că nu are detaliile necesare să elucideze misterul.

„Nu știu ce să zic. Nu știu ce s-a întâmplat, dacă e adevărat. Vă dați seama că nu am de unde să știu că sunt zeci de mii de kilometri distanță”, este declarația făcută de Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

Ceea ce a lăsat clar să se înțeleagă este că este preocupat de cum este fiica lui. Irinel spune că din ceea ce știe, lucrurile sunt ok în ceea ce o privește pe Irinuca, fata pe care o are cu fostul fotomodel, aflată împreună cu mama ei în Statele Unite.

Zvonurile despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink s-au înmulțit după ce fosta divă de la Izvorani a șters toate fotografiile cu acesta de pe Instagram.

Până la această oră, niciunul dintre cei implicați nu a făcut o clarificare cu referire la separare. Fanatik le-a contactat pe surorile Gabor pentru a afla adevărul despre aceste zvonuri, însă niciuna nu a răspuns până la ora redactării acestei știri.

Monica Gabor este stabilită de ani buni în Statele Unite, acolo unde a început o nouă viață împreună cu un afacerist asiatic. La câțiva ani după stabilirea peste Ocean, Irinuca a plecat și ea acolo. Părinții fetei au ajuns la o înțelegere în ceea ce o privește pe cea mică.

De când a plecat în Statele Unite, Monica Gabor a fost extrem de rezervată cu viața ei personală. Vedeta nu a mai alimentat presa mondenă cu informații despre intimitatea ei. Și-a dorit să se delimiteze și să trăiască liniștită, departe de bârfe și scandaluri.

 

Comenteaza