Irinel Columbeanu a făcut vrăji pentru a-și recăpăta fosta iubită: ”Pleca noaptea, să îngroape chestii, cu pelerina pe cap!”

Irinel Columbeanu a făcut vrăji pentru a-și recăpăta fosta iubită: ”Pleca noaptea, să îngroape chestii, cu pelerina pe cap!”

Irinel Columbeanu a vrut-o înapoi pe Oana Cojocaru, motiv pentru care a ajuns să-i facă și farmece.

I-au plăcut mereu fetele frumoase și tinerele. Chiar prea tinerele, dar dacă a fost un consumator fidel al vieții agitate din Capitală, printre crai și prințese, de ce nu? Irinel Columbeanu a iubit, a fost iubit.

Dar și păcălit! Nu-i bai, și-a zis omul cu ochii fixați pe catwalk-urile pline de atâta frumusețe. Și a ”extras” de acolo, a ”extras” chiar bine, dar anii trec. Și peste el. Iri nu s-a resemnat.

O întâlnea pe Oana Cojocaru, o tinerică mai mică decât el cu 40 de ani. S-a îndrăgostit, dar ea-l părăsea după trei ani de dragoste pătimașă.

Fostul milionar de la Izvorani a suferit și a încercat să o aducă înapoi pe prințesa lui. Prin toate mijloacele. O altă fostă iubită a lui avea să dezvăluie, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, ce i-a cerut să-l învețe pentru a o recuceri.

Daiana pufnește în râs, apoi încearcă să devină serioasă, iar cuvintele îi ies imediat. ”M-a rugat să-l învăț să facă vrăji, să se întoarcă aia, Oana, la el. Îl părăsise de puțin timp și o voia înapoi. Eu am început să-l învăț, iar el pleca noaptea, să îngroape chestii, cu pelerina pe cap.

Unele vrăji trebuie date pe apă, altele arse, altele îngropate și el se ducea, noaptea, să îngroape, cu o pelerină ca să nu fie recunoscut”, a povestit Daiana Estera Duțu, fosta iubită a lui Iri, de care s-a despărțit de curând cu scandal.

Irinel Columbeanu avea să scoată până acum trei volume, Chintesența, Apofenia? și Ipocrația, în care chiar el este personajul principal. De fapt, viața lui, tumultuoasă în cea mai mare parte a timpului, se regăsește acolo. Și este chitit să o înceapă și pe a patra!

Daiana Estera Duțu, fosta lui iubită care l-ar fi învățat din arta vrăjitoriei, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, că Irinel i-a cerut sfaturi atunci când scria. ”Fiecare Crăciun și Revelion din ultimii doi ani le-a petrecut cu mine, am și cărțile lui semnate de el. Cu autograf pentru mine!”, a spus Daiana. Într-adevăr, pe cărțile tinerei se află dedicația și semnătura lui Irinel Columbeanu. 

”Daianei Duțu, fata sensibilă pe care o cunosc, cu cele mai curate gânduri” sau ”Cu drag Esterei Daianei Duțu, vechea prietenă a lui Irinel Adrian Columbeanu”, a inserat Columbeanu pe prima pagină a volumelor. 

Comenteaza