Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Detalii despre noua viață a fostului milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Detalii despre noua viață a fostului milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu a trecut prin multe momente grele în ultimii ani, ajungând în prezent la azil.

În perioada sa de glorie, Irinel Columbeanu arunca cu bani fără să se uite la numărul lor, avea orice femeie îşi dorea şi apărea pe primele pagini ale ziarelor.

Viaţa acestuia a luat o altă întorsătură, iar problemele l-ai copleșit. Recent, fost soţ al Monicăi Gabor a luat această decizie neașteptată și mărturiseşte că acum este mai liniștit.

Fostul soţ al Monicăi Gabor s-a mutat de curând în centrul în care a locuit şi tatăl său. Ajuns la vârsta de 66 ani de ani, Irinel Columbeanu a decis că azilul este cea mai bună variantă pentru el. În căminul respectiv şi-a petrecut şi Zina Dumitrescu ultimii ani din viaţă.

Irinel Columbeanu locuieşte de 11 zile la cămin, dar a primit deja o vizită din partea unei persoane foarte dragi lui. Este vorba despre fosta iubită, Oana. Tânăra a mers la azil pentru a se asigura că fostul om de afaceri este bine.

Mai mult, Irinel Columbeanu a dezvăluit recent că a vorbit și cu fiica sa, Irina, dar și cu Monica Gabor, pe care le-a anunțat de decizia luată.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a declarat Irinel Columbeanu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, potrivit ciao.ro.

Comenteaza