Ionuț Rusu și Denise Rifai, față în față! Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi

Ionuț Rusu și Denise Rifai, față în față! Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi
| Foto: wowbiz.ro

Ionuț Rusu o imită pe Youtube pe Denise Rifai atunci când își prezintă emisiunea „40 de întrebări”. Cei doi s-au întâlnit față în față, află cum au reacționat. 

Ionuț Rusu și colegul său de breaslă Andrei Ciobanu au fost invitați în ultima ediție a emisunii Teo Show. Ionuț Rusu s-a făcut remarcat în lumea publică datorită talentului său inedit de a imita diverse personalități din societatea românească, dar și datorită umorului său.

Cele două îmbinate fac rețeta unei comedii de succes și nu o spunem noi, ci oamenii care-l urmăresc în online. 

Recent, acesta pare că a dat lovitura pe platforma Youtube, după ce a început să o imite pe celebra prezentatoare TV Denise Rifai, gazda emisiunii „40 de întrebări” difuzată pe Kanal D. Ei bine, Teo și Bursucu i-au pus față în față pe Ionuț Rusu și Denise Rifai! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi și ce întrebări și-au adresat! 

Ionuț Rusu strânge în medie 200 de mii de vizualizări la vidoclipurile în care o imită pe prezentatoarea de pe Kanal D. Acesta recreează emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și joacă atât rolul lui Denise Rifai precum și pe cel al invitaților. Pare că a dat lovitura pe internet cu aceste pamfleturi, însă a fost pentru prima dată când a stat față în față cu originalul.

Ei bine, în timpul emisiunii Teo Show, unde erau și Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu, a fost invitată și nimeni alta decât Denise Rifai care imediat a avut o reacție când a văzut cum arată cel care o imită deghizat ca ea: „Tot timpul imitația este mai bun ca originalul”, a spus prezentatoarea de la Kanal D.  

Ionuț Rusu s-a „apărat” în fața lui Denise și i-a spus că tot ce vede pe internet sunt doar exagerări, ba chiar i-a mulțumit pentru felul ei de a fi, pentru că i-a oferit pe tavă un personaj cu care face furori, potrivit wowbiz.ro

Comenteaza