Ion Țiriac, îndrăgostit lulea! Femeia care i-a luat mințile miliardarului e cu 36 de ani mai tânără decât el

Ion Țiriac, îndrăgostit lulea! Femeia care i-a luat mințile miliardarului e cu 36 de ani mai tânără decât el
| Foto: cancan.ro

Fostul jucător de tenis, Ion Țiriac, este unul dintre cei mai bogați bărbați din România. S-a aflat de recent că acesta este îndrăgostit de o tânără domnișoară.

Fostul jucător de tenis are o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari. După o carieră de succes, vedeta a făcut cele mai bune mutări în afaceri și a reușit să-și consolideze investițiile.

Nu doar profesional este Ion Țiriac un bărbat împlinit, ci mai ales sentimental. Celebrul fost sportiv în vârstă de 81 de ani se iubește cu o femeie de 45 de ani.

Miliardarul a demonstrat că dragostea nu are vârstă și că poate să iubească chiar și la vârsta de 81 de ani. Persoana de care e îndrăgostit este cunoscută publicului român. Este vorba de Irina Deleanu, în prezent președinte al Federației de Gimnastică Ritmică.

Ion Țiriac o răsfață cu tot felul de cadouri extravagante, după cum susțin persoane apropiate celor doi, pentru Ziare.com. Fosta gimnastă este fericită în prezent, după ce a avut trei căsnicii care au eșuat.

Ion Țiriac a declarat într-o emisiune de televiziune că în adolescență nu o ducea prea bine, ba mai mult decât atât, a fost nevoit să se descurce cu doar 50 de bani, pe care îi avea în buzunar.

“Când am împlinit 14 ani, aveam în buzunar 50 de bani. M-am dus și mi-am luat două felii de franzelă. Mi-am spus atunci, eu de foame nu o să mor niciodată. Mi-am amintit și îmi amintesc mereu treaba aia”, a povestit fostul jucător de tenis.

Ion Țiriac a mai povestit că imediat după ce rămăsese fără tată, a fost nevoit să treacă prin momente grele. „Au fost ani foarte grei, în special după ce rămăsesem fără tată. Din când în când, mai făceai şi foamea. Nu era lipsit de normal ca un tânăr de 15-16 ani să înceapă să aibă grijă de familia lui, să muncească pe undeva. Nu era mâncarea mai deloc”, a spus Ion Țiriac, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza