Ion Țiriac a vorbit despre relația sa cu Andreea Marin. De ce n-a vrut niciodată să se însoare cu ea

Ion Țiriac a vorbit despre relația sa cu Andreea Marin. De ce n-a vrut niciodată să se însoare cu ea
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Marin și Ion Țiriac au o foarte strânsă relație de prietenie de mai bine de 15 ani. 

Cei doi se afișau des împreună, chiar se țineau de mână, mergeau în vacanțe și nu-și ascundeau gesturile tandre.

Apropiații lui Ion Țiriac spuneau chiar că acesta i-a cumpărat un superb inel cu diamant, drept simbol al iubirii ce i-l poartă Zânei. Mai mult, acesta chiar s-ar fi gândit să o ceară în căsătorie. Dar la un moment dat, ceva s-a rupt între cei doi. Motivul se pare că ar fi fost un magnat turc, Ali Ergun Ergen. Presa s-a grăbit să-i cupleze întrucât fuseseră văzuți împreună.

De aici au început să apară problemele în paradisul cu Ion Țiriac. Andreea Marin a negat ambele relații de iubire.

„Am o relație de amiciție cu domnia-sa (n.r. – Ali Ergun Ergen). Suntem prieteni buni. Și nu numai cu el, ci cu mai mulți oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai bună prietenă a mea este de origine turcă, așa că… Nu, nu este căsătorit, nici unul dintre noi nu avem obligații. Nu am avut afaceri cu domnia-sa, am avut doar colaborari”, spunea Andreea Marin în anul 2005 în revista Atac.

Andreea Marin și-ar fi dorit o căsătorie cu Ion Țiriac, au relatat apropiați ai celor doi pentru VoxBiz.ro, dar miliardarul ezita. Acesta nu dorea să-și asume o relație atât de lungă. De altfel, el a fost căsătorit doar o singură dată și a avut copii cu două femei care care nu și-a oficializat relațiile niciodată.

Ce a răspuns Ion Țiriac, întrebat dacă vrea să se recăsătorească

Când presa a scris despre Andreea Marin și magnatul turc, de teamă să nu o piardă, miliardarul s-a gândit să facă pasul cel mare, dar ulterior s-a răzgândit. Surse apropiate de cei doi au povestit pentru Voxbiz.ro că de fapt, în acest mod Zâna Surprizelor ar fi încercat să-l determine pe miliardar să facă pasul cel mare.

Când jurnalistul Radu Moraru l-a avut drept invitat pe Ion Țiriac, l-a întrebat dacă are de gând să se recăsătorească, iar răspunsul a pus punct speculațiilor: „Eu, la varsta mea?”. Atunci avea 66 de ani.

Cu puțin timp înainte, Andreea Marin fusese chestionată de jurnaliști cu privire la același subiect. Ea și renumitul miliardat veniseră împreună la petrecerea revistei VIVA, ținându-se de mână.

Cum s-a terminat relația dintre Ion Țiriac și Andreea Marin

„E adevărat că te-a cerut de nevasta?”, a fost întrebarea unui reporter.

„Nu va pot răspunde nici la asta! Pe de altă parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac.”, a fost răspunsul Zânei.

Relația dintre ea și Ion Țiriac s-a stins apoi în liniște. Cei doi au rămas în relații bune și vorbesc frumos unul de celălalt chiar și acum. Andreea Marin are o relație sudată cu Adrian Brâncoveanu, diplomatul cu 15 ani mai tânăr decât ea, iar fostul ei iubit celebru a rămas burlac la 82 de ani, după ce s-a despărțit de Irina Deleanu, președinta Federației Naționale de Gimanastică Ritmică, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza