Gigi Becali plânge în hohote în fața preoților! Imagini tulburătoare cu miliardarul

Gigi Becali plânge în hohote în fața preoților! Imagini tulburătoare cu miliardarul

Gigi Becali a plâns în hohote, în fața preoților, în cadrul slujbei de la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești, județul Teleorman.

Patronul celor de la FCSB, alături de sora sa, Domnica Geambazi, dar și de fostul primar general al Bucureștiului, Adriean Videanu, sunt cei trei ctitori ai noii Mânăstiri, unde întreaga ceremonie s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Patriarhului Daniel, mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Gigi Becali a primit din partea patriarhului Crucea Patriarhală pentru mireni, iar acest lucru l-a emoționat până la lacrimi. Aceeași distincție a primit-o și Adriean Videanu. În schimb, sora lui Gigi a primit Crucea „Maria Brâncoveanu”. La slujbă au participat câteva mii de credincioși din toate zonele țării.

Preoți din Grecia și-au făcut prezența la sfințirea bisericii ridicate în 2012, pe ruinele unui fost spital abandonat. În fiecare an, în Duminica Mironosițelor se organizează un pelerinaj la biserica Pantocrator. Numele bisericii înseamnă Atotțiitorul.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, este cunoscut pentru faptul că, atunci când nu se ocupă de fotbal, își dedică timpul credinței. Ajuns la 63 de ani, omul de afaceri încearcă să facă cât de multe faptul bune cu putință. A finanțat construirea a zeci de mânăstiri și a ajutat, prin diferite moduri, sute de oameni aflați la ananghie.

Unul dintre cei mai bogați români simte obligația divină de a întoarce către semeni din bucuria pe care Dumnezeu i-a oferit-o în viață. Acesta chiar a declarat, în mai multe rânduri, că la un moment dat se va călugări și va pleca din București. Acest lucru ar trebui să se întâmple peste 10 ani, dacă va reuși să-și convingă soția, fiicele și nepoții că se pot descurca fără el.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a mărturisit Gigi Becali în urmă cu ceva timp, potrivit prosport.ro.

Comenteaza