Ioana Năstase a fost prinsă cu un altcineva. Cine este bărbatul alături de care a ieșit la restaurant

Ioana Năstase a fost prinsă cu un altcineva. Cine este bărbatul alături de care a ieșit la restaurant

Ioana Năstase a fost văzută alături de un alt bărbat. Femeia este încă actuala soție a lui Năstase, aflându-se în plin proces de divorț.

Gelos din fire, Ilie nu va primi prea bine această ipostază a fostei sale partenere. Mai cu seamă că procesul de divorț al celor doi pare să intre pe un nou făgaș. Ilie a stabilit ce urmează să se întâmple cu cadourile primite în timpul relației.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Ioana și Ilie Năstase luau decizia de a se despărți definitiv, după ce soția fostului tenismen a trăit clipe de coșmar alături de acesta.

Bărbatul reacționase violent la puțin timp după aniversarea onomasticii brunetei, și după o perioadă în care a reflectat mult și i-a oferit șansa lui Ilie să își ceară scuze, Ioana a decis că îi este mai bine pe drumul său, separat de partenerul său. Astfel, aceasta a anunțat că divorțează de Ilie, însă este nevoită să urmeze calea tribunalului pentru că omul de afaceri nu a fost de acord cu varianta amiabilă, la notar.

Pentru că este aproape o femeie liberă, Ioana Năstase pare că își continue viața, mai ales că reporterii impact.ro au surprins-o alături de un alt bărbat, potrivit impact.ro.

Am decis să divorţez, iar Ilie mi-a împărtăşit şi el dorinţa lui, numai că el nu a vrut la notar, aşa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniştit, nu pot trăi în haos, în violenţă. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe, spunea Ioana în urmă cu câteva săptămâni.

Frumoasa brunetă a fost văzută recent în compania unui domn misterios, alături de care a petrecut ceva timp la un restaurant din zona pădurii Băneasa. Deși Ioana Năstase se mutase la Constanța după ce a depus actele de divorț, ea a fost surprinsă în București în timp ce era așteptată de bărbatul galant. Acesta i-a deschis portiera bolidului de lux, ce valorează 100.000 de euro, iar apoi a condus-o în restaurantul unde au petrecut aproximativ o oră.

Comenteaza