Incredibil! Cum a aflat Delia că va fi mamă de fată. Testul pe care și l-a făcut vedeta recent

Incredibil! Cum a aflat Delia că va fi mamă de fată. Testul pe care și l-a făcut vedeta recent

Delia, jurata de la „iUmor”, a apelat la testul inelului pentru a afla sexul viitorului său bebeluș.

Deşi nu este încă însărcinată, Delia a fost curioasă să afle ce sex ar putea să aibă copilul ei. Pentru a afla acest detaliu unele viitoare mămici încearcă, metodele băbeşti, înainte de a face un control specializat.

Astfel, aflată la un salon de înfrumusețare, Delia a făcut și ea testul inelului. Și-a legat un fir de păr de verighetă, apoi în funcție de cum acesta se mișcă se spune că determină sexul bebelușului.

„Dacă se duce așa (n.r. – înainte și înapoi) e băiat, iar dacă se duce în cerc e fată”, i-a spus cântăreței cea care i-a făcut testul.

Pentru a nu lăsa loc de speculaţii, Delia a precizat că momentan nu este însărcinată: „Mă rog, întâi trebuie să fie ceva… Când o fi. Încă nu e nimic”.

„Este fată!”, a exclamat femeia, potrivit cancan.ro.

Delia Matache s-a bucurat enorm la aflarea veştii şi a publicat filmarea pe reţelele de socializare.

Întrebată în cadrul unui interviu mai vechi ce părere are despre această mentalitatea conform căreia eşti un om împlinit doar dacă ai copil sau că este de datoria oricărei femei, a oricărui cuplu să aibă moştenitor, Delia a spus: „Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia.

Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt.”

Etichete
Comenteaza