INCIDENT DUREROR! Irinel Columbeanu e la un pas de moarte. Primele detalii: ”Mă rog pentru el”

INCIDENT DUREROR! Irinel Columbeanu e la un pas de moarte. Primele detalii: ”Mă rog pentru el”
| Foto: fanatik.ro

Irinel Columbeanu a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov din cauza că s-a infectat cu COVID.
 

Contactat de FANATIK, Nicușor Stan, unul dintre amicii foarte apropiați ai lui Irinel Columbeanu, a vorbit despre starea de sănătate a acestuia, recunoscând că este foarte îngrijorat pentru prietenul său.

Irinel Columbeanu este încă unul dintre oamenii care, din păcate, au căzut victimă valului patru de infectări cu coronavirus. Mai mult, fostul milionar de la Izvorani pare să nu se simtă tocmai bine, el ajungând, cu ambulanța, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov.

FANATIK a vorbit, în exclusivitate, cu unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Irinel Columbeanu, Nicușor Stan, un investitor mare din zona Otopeni, iar acesta ne-a confirmat veștile proaste despre fostul soț al Monicăi Columbeanu.

”Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. Oricum, eu le recomand tuturor să meargă la spital în caz că fac COVID-19, nu este de joacă cu acest virus și dacă ești vaccinat, și dacă nu ești”, ne-a spus Nicușor Stan, în exclusivitate.

Nicușor Stan, prietenul apropiat al lui Irinel Columbeanu, a dezvăluit, pentru FANATIK, că problemele de sănătate ale lui Irinel Columbeanu sunt mai vechi și că pot să îl afecteze în evoluția coronavirusului.

”Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă. Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine”, ne-a mai spus Nicușor Stan.

În altă ordine de idei, ne-a mai dezvăluit omul de afaceri apropiat de Irinel Columbeanu, el va face tot ce îi stă în putință să își ajute amicul.

”I-am spus lui Irinel Columbeanu să apeleze la mine în cazul în care are nevoie de orice, suntem, în primul rând, prieteni și e normal să îl ajut cu orice dacă pot să o fac”, a mai spus, pentru FANATIK, Nicușor Stan.

Devenit celebru printr-un stil de viață extravagant, înconjurat de femei frumoase precum Anna Lesko sau Monica Gabor, Irinel Columbeanu se scălda în lux într-o vilă uriașă situată în Izvorani. Din păcate, o serie de investiții mai puțin inspirate l-au dus pe Irinel Columbeanu la sapă de lemn.

Astfel, cotat, la un moment dat, ca deținător al unei averi de vreo 70-80  de milioane de dolari – cu un maxim de 150 de milioane de dolari, în 2007, conform topurilor de specialitate – Irinel Columbeanu a pierdut, în ultimii ani, mai totul.

De altfel, plecat din vila de la Izvorani pentru a locui într-un apartament cu două camere din zona Colentina, Irinel Columbeanu și-a văzut proprietatea mistuită de foc, toate lucrările de artă – multe semnate de Sabin Bălașa – fiind pierdute iremediabil.

Mai mult, dacă înainte conducea o limuzină și avea șofer personal, Irinel Columbeanu a fost neoit să se mulțumească în ultima vreme cu o mașină la mâna a doua. De altfel, chiar el povestea, în emisiunea lui Denise Rifai, că lucrurile s-au schimbat radical în ultimii ani pentru el și e ceva mai atent la cheltuieli.

”Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare”, a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea pusă de Denise Rifai cu privire la câți bani cheltuiește lunar pe mâncare, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza